Af Bo Poulsen - 24/08-17 12:38

Verdensstjerner i chok: Private nøgenbilleder er havnet på nettetVerdensstjerner i chok: Private nøgenbilleder er havnet på nettet

En række kendisser i USA er i den grad blevet krænket på internettet, efter et netmedie har udgivet flere private nøgenbilleder.

storybild

Det er blandt andet den tidligere skandaleombruste, men nu reformerede sanger Miley Cyrus og Twilight-stjernen Kristen Stewart.

Det skriver TMZ.

Kristen Stewart og kæresten Stella Maxwell har hyret en advokat, som har truet den pågældende hjemmeside med et søgsmål, medmindre man altså fjerner billederne af dem. Billederne skulle ifølge TMZ være taget på et badeværelse, hvor Kristen Stewart står nøgen bag sin kæreste.

Også Tiger Woods og ekskæresten Lindsey Vonn har været offer for den dybt krænkende hjemmeside. De har ligeledes allieret sig med en advokat.

Alle billederne skulle ifølge det velinformerede, amerikanske underholdningsmedie stadig være tilgængelige på den pågældende hjemmeside.

Det er langt fra første gang, at kendte bliver udsat for lignende krænkende adfærd. Eksempelvis blev skuespilleren Jennifer Lawrence offer for at få delt meget private billeder af hende i 2014. Hun kategoriserede det som værende en sexforbrydelse. Det endte med, at den skyldige mand, Ryan Collins, blev idømt 18 måneders fængsel.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx