Af Sebastian Kirk - 01/01-18 18:50

Højgravid Sofie Linde: 'Det er bare fucking hårdt'Højgravid Sofie Linde: 'Det er bare fucking hårdt'

Sofie Linde har det svært med sin graviditet, som efterhånden lakker mod enden.

storybild

Sofie Linde. (Billede: Ida Guldbæk Arentsen)

Noget af det smukkeste i livet er at sætte et barn i verden.

Men selv om vejen dertil kan ligne et vaskeægte eventyr, så er det ikke nødvendigvis så sjovt igen at gå rundt med en baby i maven. Bare spørg 'X Factor'-værten Sofie Linde, der mandag aften kan ses med en stor, flot mave i første afsnit af sidste 'X Factor'-sæson på DR1.

Den 28-årige tv-vært, der venter sit første barn med manden Joakim Ingversen, har det nemlig ikke specielt fedt med at være gravid - tværtimod. Det fortæller hun i et interview med Alt for damerne.

»Det er så tungt. Det er svært, synes jeg, at være blevet så stor. Der er mange ting, som jeg fuldstændig har underkendt, når jeg har snakket med mine gravide veninder før i tiden. Jeg har været sådan: 'Årh, slap da af, du ser så flot ud med mave, det er da det pæneste i verden, og baby vejer jo ikke mere end to kilo, så det kan da ikke være så slemt',« siger Sofie Linde og fortsætter:

»Men det er bare fucking hårdt. Og jeg synes slet ikke, at kvinder tager nok credit for, HVOR hårdt det er at være gravid.«

Sofie Linde viser maven frem til 'X Factor'-pressemøde den 19. december 2017. (Billede: Sarah Christine Nørgaard)

Sofie Linde skal føde i starten af 2018. Hun afslørede for et par måneder siden, at det er en lille datter, der er på vej, og at hun skal hedde Trine. Dengang udtalte hun i radioprogrammet 'Mads og monopolet':

»Altså jeg har jo haft navnet parat altid. Hun skal hedde Trine. Jeg har aldrig mødt nogen tarvelige, der hed Trine.«

Sofie Linde og Joakim Ingversen har dannet par siden midten af 2015, hvor det gik op for de to DR-kollegaer, at deres forhold var mere end bare et venskab. I februar 2017 blev de forlovet, og i slutningen af december blev de gift på Københavns Rådhus.

Joakim Ingversen og Sofie Linde har dannet par siden 2015. Parret blev gift på Københavns Rådhus i slutningen af december 2017. (Billede: Nils Meilvang)

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mascha om forholdet til sin nye...
bt.dk
Christiania lukker Pusher Street: 'Vi...
bt.dk
Skiltet gør mig skør: Kommunen taler...
bt.dk
Skuespiller delte billede efter...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx