Af Maria Christine Madsen - 08/04-18 11:01

Silas Holsts nye kærlighed: 'Jeg er smaskforelsket'Silas Holsts nye kærlighed: 'Jeg er smaskforelsket'

Den danske musicalstjerne har fundet kærligheden.

storybild

Silas Holst har genfundet kærligheden efter bruddet fra Johannes Nymark. (Billede: Mathias Løvgreen Bojesen)

Med store smil, et kys på kinden og svævende hjerter offentliggjorde den danske musicalstjerne Silas Holst og realitydeltageren Nicolai Schwartz lørdag, at de har fundet kærligheden i hinanden.

Det nye par lagde henholdsvis et billede og en video med nyheden på deres Instagram-profiler lørdag, hvor Nicolai Schwartz samtidig kunne fejre sin 32-års fødselsdag.

Til Realityportalen fortæller Nicolai Schwartz - som blandt andet har medvirket i realityprogrammerne 'Paradise Hotel' og 'Singleliv' - at han er meget lykkelig.

»Kan kun sige, at jeg er smaskforelsket og ikke andet,« siger han.

Han ønsker ikke at kommentere, hvor længe de to har dannet par, eller hvordan de mødtes.

Silas Holst, der også har medvirket i flere sæsoner af det populære underholdningsprogram 'Vild med dans' som professionel danser, har dermed fundet lykken igen, efter han i slutningen af sidste år blev skilt fra skuespilleren Johannes Nymark.

De to meddelte i december, at de var gået fra hinanden - men som gode venner.

'Vi har stadig en kæmpe kærlighed til hinanden, men den gnist, der holder to mennesker sammen som par, er på ganske udramatisk vis og uden indblanding fra en tredjepart, forsvundet. Og kærlighed som ægtemænd er den seneste periode blevet til en dyb venskabelig kærlighed og respekt til hinanden. Det er den rigtige beslutning for os at fortsætte vores liv som venner og fædre i tæt samarbejde,' lød det i et opslag som de begge delte i den forbindelse.

Silas Holst og Johannes Nymark har to børn sammen med veninden Louise Mahnkopf - datteren Maggie My og sønnen Bob Jones.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Markant profil i hårdt angreb på sit...
bt.dk
Bill Cosby dømt for sexovergreb: 'Jeg...
bt.dk
Se BT's karakterer fra pokalbraget:...
bt.dk
Kæmpebøde til køreskole: Over 1800...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx