Af Bo Poulsen - 23/10-17 12:01

Stort comedyshow fylder 25 år: BT og metroxpress løfter sløret for stjernerneStort comedyshow fylder 25 år: BT og metroxpress løfter sløret for stjernerne

- En ting, der er speciel i år, er, at vi i afvikler det i Royal Arena i København.

storybild

Her ses værterne Jesper Juhl og Carsten Bang.

Til december er det 25. gang, at Comedy Aid (tidligere Talegaver til børn, red.) bliver afviklet.

BT og metroxpress kan i samarbejder med Funny Business Inc - også kendt under forkortelsen FBI - og Red Barnet afsløre lineuppet af komikere, som skal give et godt grin i den gode sags tjeneste.

Medvært Carsten Bang fortæller om dette års show, der er det 25. af sin slags.

»Et eller andet sted er det en 'klassisk' opstilling i Comedy Aid. Der er dem, som mig selv, der har været med hele vejen. og så er der helt nye navne med. Det er en god blanding,« siger den 52-årige komiker.

Her er årets lineup

Værter:

Carsten BangJesper Juhl

Optrædende:

Adam & NoahAnders FjelstedAne HøgsbergDan AndersenElias EhlersJacob TaarnhøjJonas MogensenLasse RimmerMartin NørgaardMikkel Klint ThoriusMikkel RaskSimon TalbotThomas HartmannTorben ChrisRuben Søltoft

Carsten Bang skal i år have Jesper Juhl som sin medvært. Det er femte gang, at Bang er vært på showet, hvor al overskuddet går til Red Barnet.

»En ting, der er speciel i år, er, at vi i afvikler det i Royal Arena i København. Det bliver en større setting end normalt,« siger komikeren.

»Men udover det, så vil der bliver strøet lidt nostalgi ind i showet. Der bliver arbejdet på lidt anekdoter i forhold til, hvad der er sket i løbet af de 25 år. Men det skal gøres på en sjov, hurtig måde, så det bliver underholdende.«

Han kan huske, da showet var i sin spæde start. Der blev det afholdt i Boltens Gård i København med et publikum på omkring 150 mennesker. I Royal Arena er der plads til flere tusinde - også selvom det ikke kommer til at være på maksimal kapacitet. Carsten Bang mener, at det er en god og hyggelig måde at få hilst lidt på kollegerne i comedy-miljøet i Danmark.

»Det er et event, hvor vi gør noget velgørende, og det gennemsyrer arrangementet ret meget. Vi ved godt, hvorfor vi er der, men det er også en begivenhed, hvor man møder komikere, som man måske kun hilser på en gang om året eller to. Det er en rar måde at holde kontakten til 'miljøet'. Vi hygger os sgu meget. Og vi ryger tit i 'anekdote-mode',« slutter han.

I år kan man opleve Comedy Aid i Musikhuset i Aarhus  27. december og i Royal Arena 29. december. Du kan læse mere om det her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sasha Klæstrup: Dén diva har...
bt.dk
Taxa-firma leder efter kunde: Kender...
bt.dk
Åbenhjertig anklager om den brutale...
bt.dk
Wenger: Ikke min beslutning at stoppe...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx