Af David Andersen - 20/09-17 09:12

Drake i sorg: Vennen myrdet i kugleregnDrake i sorg: Vennen myrdet i kugleregn

Advarsel: Meget ubehagelige billeder.

storybild

Drake, canadisk rapper, skuespiller, og producer på scenen i Royal Arena i København tirsdag 7. marts 2017. (Foto: Torben Christensen/Scanpix 2017) (Billede: Torben Christensen)

Den canadiske stjernerapper er i stor, personlig sorg, hvilket har præget hans tilstedeværelse på de sociale medier de seneste dage.

'RIP til et af vores familiemedlemmer. Vores vror. Jeg kan stadig ikke fatte, at denne morgen var virkelighed. Det var en ære at have delt år med dig, og jeg vil altid holde dit minde i live', skriver Drake bl.a. om den afdøde ven, Anthony 'Fif' Soares, på Instagram.

Nu viser det sig, at Anthony Soares blev brutalt skud ned af to personer i hjembyen Toronto.

En viral overvågningsvideo, som er blevet frigivet af politiet, viser Soares i lobbyen til et lejlighedskompleks, da to maskerede mænd pludselig kommer løbende, og skyder ham med mindst 10 skud.

Der vides endnu ikke meget om årsagen til det blodige drab, og selv om der snakkes om et banderelateret drab, er det ikke blevet bekræftet fra officiel hånd.

Videoen kan bl.a. ses hos sitet TMZ, men vi skal advare om, at den er meget ubehagelig, selv om den er blevet censureret.

Drake er fortsat en af de mest populære rappere i verden, og gav i marts måned en udsolgt koncert i Royal Arena i København.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Slukker Palles VM-drøm: Får ikke...
bt.dk
Bank går konkurs
bt.dk
Mysterium på Christiania: Hvorfor...
bt.dk
Politiet har fundet lig i nedbrændt hus
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx