Af Maria Christine Madsen - 16/01-18 16:20

Alle måber over Tori Spellings billede: HVAD har du gjort ved din mave?Alle måber over Tori Spellings billede: HVAD har du gjort ved din mave?

Et billede på de sociale medier har kastet skuespilleren Tori Spelling ud i strid modvind.

storybild

ARKIVFOTO af skuespilleren Tori Spelling fra august 2017. (Billede: VALERIE MACON)

På billedet - der er fem dage gammelt - viser den 44-årige amerikanske skuespiller, der især er kendt for sin rolle som Donna Martin i tv-serien 'Beverly Hills 90210', flere produkter fra firmaet 'Flat Tummy Co.' frem.

'Det er et nyt år, og det er tid til nogle forandringer. Flat Tummy Co hjælper mig med en stor en - min mave!', skriver hun til billedet, som hun har delt på Instagram.

I kommentarfeltet er dog der flere, der beskylder skuespilleren, der er mor til fem, for at have snydt med billedet. De mener ikke, hendes mave er blevet fladere på grund af det produkt, hun reklamerer for, men derimod ved hjælp af en gang photoshop.

'Det er åbenlyst photoshoppet. Jerngitteret bøjer. Så fjollet. Vær stolt af, hvem du virkelig er', skriver brugeren sw571 blandt andet i en kommentar til billedet

'Det er så photoshoppet... se på buskene bag hende - de bøjer ind ved hendes røv. Jeg ville ønske, at kendte ville være mere ærlige. Det er okay ikke at være 'perfekt',' skriver brugeren jkopiola.

Flere andre påpeger også, at det er tydeligt, der er blevet gjort noget ved Tori Spellings arme - især den venstre.

'Photoshopfejl. Lækker bøjning af jerngitteret ved hendes numse. Og hvad sker der for mannequin-armen? Der er så meget galt her', skriver brugeren destroyer76, mens en anden bruger, sweetmnm, skriver:

'Åh nej. Tori, jeg var så stor en fan af dig. Helt oprigtigt. Men dette er den værste photoshopredigering. Du kan gøre det bedre end det her'.

ARKIVFOTO af Tori Spelling med sin mand og fire af deres børn til en filmpremiere i september 2017. (Billede: FREDERIC J. BROWN)

Der er dog også folk blandt skuespillerens 1,1 million følgere, der synes, at hun ganske enkelt bare er en smuk kvinde.

'Du er altid smuk', skriver brugeren wayne_felts, mens thegirlthatreads skriver:

'Du er smuk både inde- og udefra. Bare husk, at uanset hvordan din krop ser ud, så har den skabt fem smukke børn'.

Tori Spelling har endnu ikke selv kommenteret beskyldningerne om photoshop.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Voldsom brand raserede i europæisk...
bt.dk
Her er BT's karakterer efter 1-0...
bt.dk
Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Se billedet: Mand købte fotografi på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx