18/12-17 20:07

Linse i stor sorg: 'Når jeg tænker på det, brister mit hjerte'Linse i stor sorg: 'Når jeg tænker på det, brister mit hjerte'

Linse Kessler har fået dårlige nyheder omkring hendes elskede hund Jytte.

storybild

(Billede: Jens Nørgaard Larsen)

Linses elskede golden retriever, Jytte, har det langt fra godt.

Er der én ting, man aldrig har været i tvivl om, så er det, at Linse Kessler elsker sine to hunde, muskelhunden Cino og golden retrieveren Jytte. Desværre ser det ikke helt godt ud med Jyttes helbred. Det fortæller Linse i et opslag på sin Facebook.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

– Update på min piges helbred: Jyttes forben er fixet og rigtig fine nu, men så kom balladen for alvor. Jyttes ene hofte er kaput. Det er hendes lændehvirveltakker (det hedder det med sikkerhed ikke) også, og for at det ikke skal være løgn, så er hele hendes ryg ikke til at redde, og hun har (havde) meget ondt, skriver Linse.

Hun har talt med Claus Sloth, som er Jyttes ortopædkirurg, og dét Linse kalder for 'Jyttes livline'.

– Han sagde, at hoften og 'takkerne' kan han operere, men at Jyttes total nedslidte og ødelagte ryg desværre ikke kan erstattes. Og så ville det sgu være synd, at hun skal have ny hofte og opereres i lænden med dertilhørende lang genoptræning, og en ryg som ikke kan hjælpes, skriver Linse.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-deltagere: Efter fem år er det slut

Er i behandling

Jytte har lidt af gigt, siden hun var en helt lille hvalp, og Linse har gjort alt, hvad hun kunne for at hjælpe Jytte. Desværre ser det ikke ud til, at der er så meget mere, Linse kan gøre.

–  Alt i alt er vores smukke og helt specielle Jyttemor gået i stykker på trods af specielfodder, glucosamin, strong joint, svømning og så videre siden firemåneders-alderen. Jeg har forsøgt cannabis to gange, men det havde desværre ingen virkning. Jytte har simpelthen bare været uheldig med gigt, helt fra hun var lille. Når jeg tænker på, at hun ikke bliver en gammel goldengirl, brister mit hjerte, skriver Linse og fortsætter.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Sådan går det Fie Laursen på 'Paradise Hotel'

– Men jeg MÅ tænke på de vidunderlige år, vi har sammen med hende. Hun har været den største gave.

Det tyder dog ikke på, at Linse skal sige farvel til sit elskede hunde-barn endnu. I en kommentar til selve opslaget skriver hun nemlig:

– Jeg har aftalt med Jyttes doktor, at når det ikke duer for hende længere, så tager vi den svære, men nødvendige beslutning. Det er ikke endnu, heeeey hun gumber stadig mit ben, når hun har skidt.

LÆS OGSÅ: VILDT! Så mange penge har Linse brugt på skønhedsoperationer

LÆS OGSÅ: Geggo løfter sløret: Derfor dropper vi kirkebrylluppet

Du kan se Linses hjerteskærende Facebook-opdatering på Jytte helbred herunder:

LÆS OGSÅ: Få hele historien om Geggos forlovelsesring

LÆS OGSÅ: Geggo vil giftes igen: Linse skal med næste gang

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stor fødevarekontrol afslører massiv...
bt.dk
Politiet kommer med ny udtalelse om...
bt.dk
Nyt regnskab: Derfor har kongehuset...
bt.dk
Brutalt overfald i lejlighed:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx