Af - 19/10-15 11:00; Opdateret: 19/10-15 13:50

Suspekt-Emil afslører: Min kone var mig utro med min bedste venSuspekt-Emil afslører: Min kone var mig utro med min bedste ven

I DR3's nye dokumentarserie 'Da Danmark blev Suspekt', afslører den populære rapgruppe, hvorfor de i perioden op til 2011-albummet 'Elektra' pludselig gik fra en kvartet til en trio.

Suspekt vandt fredag sammen med Lukas Graham 'P3 Lytterhittet' ved P3 Guld for nummeret 'Søndagsbarn'. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Rygterne var allerede begyndt at svirre i 2008.

Efter at have udgivet 'Prima Nocte'-albummet og havde fået det store gennembrud med singlen 'Proletar', var det som om, at Suspekt-rapperen og produceren Troels Nielsen, også kendt som Troo.L.S. var ved at forsvinde ud af den populære rap-kvartet.

TV: Suspekt: Sådan scorer du til vores koncerter
TV: Suspekt: Sådan scorer du til vores koncerter

Suspekt anno 2003: Rune Rask, Troels 'Troo.L.S.' Nielsen, Andreas 'Bai-D' Bai Duelund og Emil 'Orgi-E' Simonsen

Han dukkede op til en jubilæumskoncert i Vega i 2009, men da Suspekt i 2011 udsendte 'Elektra'-albummet, var han væk. Forklaringen lød, at han ville forsøge sig som producer i USA, men det viser sig nu, at der lå mere gemt under overfladen.

- Det startede med, at Troels og jeg ikke arbejdede sammen længere. Vi kunne ikke hænge ud som venner, fortæller Rune Rask i DR3's nye dokumentarserie 'Da Danmark blev Suspekt'.

- Det tog hårdt på mig, for Troels var min bedste ven. Jeg havde tudset op og ned af ham, siden vi gik i børnehave, supplerer Emil 'Orgi-E' Simonsen.

Verdens bedste tømmermænd: Så mange penge fyrede Suspekt af på deres livs koncert
Verdens bedste tømmermænd: Så mange penge fyrede Suspekt af på deres livs koncert

Troels var rigtig nok flyttet til USA, men han var aldrig helt ude af gruppen, før han ifølge Emil Simonsen overskred en utilgivelig grænse.

- Det kommer mig for øre, at han ligger og boller min kone bag min ryg. De bor begge to i Los Angeles. Der bryder min verden sammen. Det var to mennesker, der var svære at skille sig af med.

Emil Simonsen ønsker ikke at uddybe yderligere overfor metroxpress. Det var vigtigt for ham at få med i dokumentaren for at kunne fortælle hele Suspekts historie, men det er fortid, og han er kommet videre med sit liv i dag.

Metroxpress har også forsøgt at få en kommentar fra Troels Nielsen, men han er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Du kan se alle fem afsnit af 'Da Danmark blev Suspekt' og få hele historien på dr.dk/tv.

LÆS OGSÅ: SUSPEKT melder udsolgt på hjemmebanen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dramatiske scener: Storbrand på hotel...
bt.dk
Peter Madsen i retten: Derfor rejste...
bt.dk
Hobro-stjerne i hård kritik: Råddent...
bt.dk
Milliardæren og Mærsk er væk: Liberal...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx