Af - 18/05-17 14:50

Fie Laursen afslører i ny bog: Her er min største hemmelighedFie Laursen afslører i ny bog: Her er min største hemmelighed

Bloggeren skriver i sin nye bog, at en fysisk skavank i årevis gjorde hende ude af stand til at være i et forhold, og fik hende til at miste tilliden til sine venner.

Bildstrecke im Grossformat »

Bloggeren og reality-deltageren Fie Laursen har torsdag fået sin bog 'Min ærlighed' på gaden gennem forlaget People's Press.

I bogen, som hun har reklameret massivt for på sine sociale medie-profiler, fortæller hun vidt og bredt om sin fortid, nutid og mulige fremtid.

Og så fortæller hun om det, hun kalder 'min store hemmelighed'.

Fie Laursen scorer kassen på sine fans
Fie Laursen scorer kassen på sine fans

En personlig skavank, som hun skriver har plaget hende hårdt gennem årene. Gennem dagbogsbeskrivelser sætter hun læseren ind i, hvor hårdt det var for hende at mangle en tand.

'Hemmeligheden er, at jeg har manglet en tand og måtte gå med smileprotese i et par år, og nu har jeg så fået opereret en tand op i mit tandkød, der sidder lige så godt fast som en normal tand. Jeg føler mig normal nu, men det gjorde jeg ikke dengang, og det er et kapitel af mit liv, jeg aldrig glemmer', skriver Fie Laursen.

Saseline går i krig med Fie Laursen: - Det er HELT fucking forkert!
Saseline går i krig med Fie Laursen: - Det er HELT fucking forkert!

Da hun kæmpede med den manglende tand levede hun det, hun selv kalder 'et marerist', og følte, at hun levede et dobbeltliv, fordi hun ikke fortalte omverdenen om det.

'Jeg stoler ikke på nogen - ikke engang mine bedste veninder ... Hver gang jeg møder en fyr, jeg kan lide, lader jeg det ikke udvikle sig, fordi jeg ved, det bliver en udfordring', skrev hun dengang i sin dagbog, som er blevet skrevet ind i bogen.

Fie Laursens bog 'Min ærlighed' kan blandt andet købes på Saxo.com. (Foto: David Andersen)

'Jeg har snart ikke tal på, hvor mange gange jeg har forladt Rigshospitalet med tårer ned af kinderne og min mors arme omkring mig og sagt: 'Hvorfor kan jeg ikke bare være normal?', skriver bloggeren.

Fie Laursen afslører: Jeg får penge og gaver for at date rige mænd
Fie Laursen afslører: Jeg får penge og gaver for at date rige mænd

I bogen 'Min ærlighed' kan Fie Laursens fans få hele historien om en række ting, som tidligere har været beskrevet mere overfladisk i medierne og på hendes blog. Bland andet fortæller hun om sine graviditeter, som endte i abort, og om et meget offentligt forhold, som sluttede grimt med beskyldninger i pressen.

Hun fortæller også om sin kamp mod spiseforstyrrelser, sin seksualitet og om at blive stalket.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen - Jeg 'cutter' Caroline næste gang jeg ser hende

LÆS OGSÅ: Onani-Caroline kalder Fie Laursen en løgner med grimt hår: Her er modangrebet

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Jeg har en pigekæreste

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk sangerinde skal giftes
bt.dk
Spækhuggere set ved dansk havn: 'Det...
bt.dk
Agent i stor kritik af...
bt.dk
Mål-Pål slog til: Hobro slog tamt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx