Af - 13/09-16 16:19

Sexet fortid: Sådan har du aldrig set vært på Aftenshowet førSexet fortid: Sådan har du aldrig set vært på Aftenshowet før

En helt anden rolle end den vante på skærmen.

Bildstrecke im Grossformat »

For de fleste danskere er Ulla Essendrop kendt som en dygtig tv-vært, men før hun kastede sig over tv-gerningen, var hun en habil danser for blandt andre det danske eurodance-band, Toybox, der huserede herhjemme fra 1995 og frem til årtusindeskiftet.

Kendt klubkonge deler fræk video med Nikita Klæstrup
Kendt klubkonge deler fræk video med Nikita Klæstrup

Deres absolut største hit var nummeret 'Tarzan & Jane', og her kan man se en ung Ulla Essendrop kun iført en lille leopard-bikini, der giver den som en af Tarzans piger.

Selvom det kan være svært at se, at der rent faktisk er tale om den folkekære værtinde, så afslører et tweet fra Ulla Essendrop, at der ganske rigtigt er tale om hende i videoen.

Her fortæller hun også, at hendes rolle trods alt var bedre end dem, der skulle have abekostume på.

Se billedet: Kim Kardashian viser bryster
Se billedet: Kim Kardashian viser bryster


Selvom Ulla Essendrop gør det godt som Tarzans veninde i musikvideoen, så var det nok heldigt for hende, at hun søgte videre i sin karriere og blev tv-vært, for selvom 'Toybox' solgte over en halv million udgaver af deres debutalbum "Tarzan & Jane", så sluttede festen få år senere omkring årtusindeskiftet, hvor interessen for eurodance dalede voldsomt.

Vidste du det? Nyhedsvært har fræk fortid på scenen
Vidste du det? Nyhedsvært har fræk fortid på scenen

I går skrev vi om TV 2-værtinden Karin Cruz Forsstrøm, der i tre år var en del af bandet Cargo, der gav mange stønnende koncerter.

Du kan se videoen af Ulla Essendrop i Tarzan & Jane nedenfor, mens der er i galleriet øverst er still-billeder.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx