Af Nadia Guldbæk Welch - 02/01-18 15:44

Amerikansk sangstjerne i voldsomt uheld: Syet med 40-50 sting i ansigtetAmerikansk sangstjerne i voldsomt uheld: Syet med 40-50 sting i ansigtet

Først nu har hun valgt at åbne op omkring detaljerne.

storybild

(Billede: Tommaso Boddi/Scanpix)

Den amerikanske country-sangerinde, Carrie Underwood, faldt i sit hjem i Tennessee tilbage i november. I første omgang lød meldingen, at hun havde brækket håndleddet, men det var ikke de eneste skader, hun fik.

Det fortæller hun nu til sine mange fans, skriver Huffington Post. Her fortæller hun, at hun stadig genoptræner sit håndled, og at det går godt.

'Der er også en anden del af historien, som jeg ikke har været klar til at tale om før nu, fordi jeg stadig har skullet vænne mig til at leve med det, og der har manglet klarhed i forhold til, hvordan det hele ville ende,' skriver 34-årige Carrie Underwood, der blev kendt, da hun vandt den amerikanske sangkonkurrence 'American Idol' i 2005

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører ny mand i sit liv: 'Jeg sagde JA'

Da hun faldt og brækkede håndleddet, fik hun i samme omgang nogle skader i ansigtet.

'Jeg vil spare jer for de grusomme detaljer, men da jeg var færdig på operationsbordet, sagde lægerne til Mike (Carrie Underwoods mand, red.), at de havde syet mig med mellem 40 og 50 sting. Her er vi så syv uger senere, og selvom jeg har de bedste folk til at hjælpe mig, er jeg stadig ved at hele, og jeg ligner ikke helt mig selv,' skriver Carrie Underwood videre i brevet, der er sendt ud til hendes fanklub.

LÆS OGSÅ: Blachmann chokeret over sin opførsel i X Factor: 'Hvordan fanden kan man være så åndssvag?'Hun fortæller derudover, at hun er taknemmelig for, at det ikke endte værre. Carrie Underwood skal stadig bruge noget tid på at komme sig, men der er en særlig grund til, at hun har valgt at dele historien netop nu. For i næste uge skal hun tilbage i studiet, fortæller hun.

'Jeg går målrettet efter at gøre 2018 til et fantastisk år, og jeg vil gerne dele tingene med jer hen ad vejen. Og når jeg er klar til at stå foran et kamera igen, vil jeg gerne have, at alle ved, hvorfor jeg måske ser lidt anderledes ud. Jeg håber, at forskellen til den tid er minimal men igen - jeg ved bare ikke, hvordan det hele ender,' slutter Carrie Underwood.

Sangerindens voldsomme sted skete blot få dage efter, hun var vært på Country Music Awards.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Prins Vincents reaktion på 'Andens'...
bt.dk
Vild pris: Rigmand har købt et af...
bt.dk
Lagde du mærke til denne detalje til...
bt.dk
Joe & The Juice brager frem i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx