Af Ritzau - 30/07-16 16:50

Amalie i opsang til sine fans: - Hvad skal det til for?Amalie i opsang til sine fans: - Hvad skal det til for?

Realitystjernen Amalie gider ikke lægge ører til negative kommentarer på de sociale medier

Bildstrecke im Grossformat »

København. Realitydeltageren Amalie Szigethy, der netop er blevet mor til datteren Josephine Charlotte, orker ikke, at folk på hendes Instagram-profil skal ytre negative kommentarer og ligegyldigheder.

Det skriver realitystjernen, der blev kendt med sin deltagelse i "Paradise Hotel", til et billede af sig selv på det sociale billeddelingsmedie, hvor hun først takker for den store interesse omkring hendes liv og hendes nye titel som mor.

Så sød: Her er det første billede af Amalies lille datter
Så sød: Her er det første billede af Amalies lille datter

- Men vi kan jo ikke komme uden om de "høns", som jeg faktisk vil kalde forvirrede høns, som bliver ved med at skrive ligegyldige kommentarer til mine billeder. Hvad skal det til for, skriver realitydeltageren og fortsætter:

- Jeg understreger igen, det kan være, at din kommentar bliver slettet, eller at du pludselig er blokeret fra min profil, det er der en helt speciel grund til. Jeg vil kun have positive vibes på min profil, og folk som vil mig det godt, skriver Amalie Szigethy desuden og tilføjer, at hun har valgt at lade folk følge med i sit liv via de mange billeder, og at hun til gengæld forventer en vis respekt fra sine mange følgere.

Frodig Amalie afslører: Så mange kilo har jeg taget på
Frodig Amalie afslører: Så mange kilo har jeg taget på

Reality-darlingen har på nuværende tidspunkt over 100.000 følgere på det sociale medie, hvor hun flittigt deler billeder af sin nyfødte pige.

/ritzau/FOKUS

LÆS OGSÅ: Dansk komiker: Der bedes for meget på Facebook og handles for lidt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx