Af - 24/01-17 09:06; Opdateret: 24/01-17 20:16

Rune Klan afslører 40-årskrise: 'Jeg er mega klar til at få børn'Rune Klan afslører 40-årskrise: 'Jeg er mega klar til at få børn'

Danmarks største tryllekomiker Rune Klan går selvterapeutisk til værks med sit nye show ’Barnløs’, der behandler fordele og ulemper ved ikke at have fået børn, når man har rundet de 40 år.

Se Rune Klan vise rundt i sit trylleværksted. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

- Altså jeg er jo tryllekunstner. Jeg vil jo være den bedste far i verden. Jeg er træt af at være den vigtigste person i mit liv. Jeg er så mega klar til at blive far.”

Rune Klan fyldte i efteråret 40. For to år siden blev han gift med kvinden i sit liv. Nu mangler han bare én ting: Børn. Hvilket han har valgt at tale om i sit nye show ’Barnløs’.

- De sidste ti år er jeg konstant blevet spurgt: ’Skal du ikke snart have nogle børn?’. Jo! Jeg vil gerne have børn, og jeg ved, hvem jeg skal have dem sammen med, det er bare ikke sket endnu. Så tænkte jeg: ’Nu laver jeg et show for at lukke røven på dem alle sammen. For at fortælle at jeg altså er ok. Showet handler også om, at jeg fejrer, at jeg ikke har nogle børn, for så ville jeg ikke have tid til at gøre det, jeg gør. Så ville jeg forsømme dem helt vildt, når jeg konstant arbejdede.

TV: Rune Klan opdager internettet: - Fjernsyn hæmmer kreativitet
TV: Rune Klan opdager internettet: - Fjernsyn hæmmer kreativitet

Rune Klan har i sin forberedelse gået emnet helt til bunds, snakket med læger og ned i detaljen undersøgt, hvordan man rent teknisk bliver gravid.

- Man har de her millioner af sædceller, hvoraf en enkel bliver til et barn. Det lyder lidt som en tryllekunst i mit hoved. Jeg har en tryllekunst med i showet, der forklarer en befrugtning, og min hemmelige plan er, at det en dag kan blive til undervisningsmateriale.

TV: Se Rune Klan optræde for døve med tegnsprogstolk
TV: Se Rune Klan optræde for døve med tegnsprogstolk

Han har allerede opført prøveshows og er blevet rost for at være modig og selvudleverende. Sådan ser han det ikke selv.

- Det er lidt selvterapeutisk, men så galt er det heller ikke. Jeg har det helt okay. Jeg tror bare, at jeg denne gang er tættere på end nogensinde før at have noget oprigtig på hjertet.

Rune Klan har premiere på 'Barnløs' den 3. februar i Det Kongelige Teater.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mysterium på Christiania: Hvorfor...
bt.dk
Bank går konkurs
bt.dk
Tætte venner klar til at hjælpe...
bt.dk
Støjberg var inviteret til at holde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx