Af Lars Dinesen - 29/08-17 19:44

Problemer med Justin Biebers skridt får sygeplejerske fyret: Nu lægger hun sag anProblemer med Justin Biebers skridt får sygeplejerske fyret: Nu lægger hun sag an

En nysgerrig sygeplejerske fik sparket, da hun var mere nysgerrig end godt var.

storybild

Arkivfoto (Billede: STUART FRANKLIN)

En amerikansk sygeplejerske lægger nu sag an imod sin arbejdsplads efter at hun angiveligt er blevet taget i at snage i Justin Biebers journaler.

Det skriver britiske Page Six.

Tilbage i maj måtte popstjernen Justin Bieber en tur forbi skadestuen på Northwell Health på Long Island for at undersøgt sine testikler. Den 23-årige canadiske popstjerne var bange for, at han havde forvredet den ene testikel i en fodboldkamp.

Bieber kunne dog heldigvis ånde lettet op. Alt var som det skulle være under bæltestedet og det drejede sig blot om en hævet testikel. Det var dog ikke alle, der havde hørt lige godt efter. En sygeplejerske skal angiveligt efterfølgende have opsnappet, at popstjernen var i behandling for en kønssygdom. Derfor snagede hun i den berømte patients journal for at få syn for sagn. Hun blev imidlertid opdaget og derefter fyret af etiske årsager.

Nu hævder kvindens advokat, at sygeplejersken vil slæbe hospitalet i retten. Hun insisterer på, at hun aldrig har kigget i Biebers private journal, men er blevet fyret på grund af sit køn.

»Min klient er en moralsk ansat, der havde respekt for patientens privatliv og aldrig tilgik Justin Biebers journal,« siger advokaten David H. Rosenberg ifølge NY Daily News, der hævder, at klienten har svoret, at hun aldrig har rørt Biebers papirer.

Ifølge sygeplejerskens advokat skal der i stedet være gået rygter blandt de ansatte om, at det 23-årige teenage-idol var indlagt under et andet navn, det hele under påskud af at skjule en kønssygdom. Han fortæller, at hospitalsbosserne havde hevet den unge sygeplejerske til side og fortalt hende at: Du er en ung kvinde. Er du ikke den mindste smule nysgerrig for at høre, hvad han lavede på skadestuen? Derefter fyrede de hende, udlægger advokaten sagen.

»De fyrede hende for at være en kvinde,« siger den amerianske advokat David H. Rosenberg.

Det er uklart, hvad erstatningskravet lyder på.

 

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx