Af - 19/08-14 09:53

Her er verdens rigeste model: Tjener mere end sin kendis-mandHer er verdens rigeste model: Tjener mere end sin kendis-mand

Der er langt ned til nummer to, viser listen over kvindelige topmodellers indtjening.

storybild

Beklager drenge, Gisele Bundchen er allerede taget. Hun er gift med New England Patriots-quarterbacken Tom Brady. (Billede: AP/Polfoto/arkivfoto)

Den brasilianske supermodel, Gisele Bundchen, formår at få det optimale ud af sit smukke ydre.

For ottende år i streg topper hun således Forbes' liste over de højest lønnede kvindelige modeller.

Ifølge Forbes er Bundchen med en indtjening det seneste år på 262 millioner kroner en suveræn nummer et, og hun henviser Victoria Secret-stjernerne Doutzen Kroes og Adriana Lima til en delt andenplads. De kunne 'blot' notere sig en indtjening på 44,6 millioner kroner.

Tv-stjerne tager pis på (selvfed) supermodel
Tv-stjerne tager pis på (selvfed) supermodel

Ironisk nok fik Bundchen i en ung alder at vide, at hun aldrig ville blive en succesrig model. Det fortalte hun i 2009 i et interview med det amerikanske modemagasin Harper's Bazar.

- Jeg kommer aldrig til at glemme den dag, hvor en kvinde kom hen til mig og sagde 'Nej, du kommer aldrig på forsiden af et blad. Dit ansigt fungerer ikke. Dine øjne er små, dit ansigt er smalt og din næse er stor'. Jeg var kun 14 år, og du ved, jeg havde aldrig lagt mærke til sådan nogle ting.

Supermodel synger rock'n'roll for velgørenhed
Supermodel synger rock'n'roll for velgørenhed

34-årige Gisele Bundchen, der i det seneste år har tjent små 90 millioner kroner mere end sin mand, New England Patriots-quarterbacken Tom Brady, har dog mere end modbevist kvinden, og ifølge Forbes har hun tjent 2,15 milliarder kroner på modelkarrieren siden 2001. Blandt arbejdsgiverne i årenes løb finder man danske Bestseller, der i 2007 hyrede Gisele Bundchen som blikfang for Vero Moda.

Med i Forbes' beregninger finder man indtægter for kosmetik, reklame- og parfume-aftaler.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kamp på liv og død: 150 hvaler...
bt.dk
Kickstart foråret med sund mad: Lene...
bt.dk
Drama i supermarked: Gidseltager og...
bt.dk
Michael og Lina har den mest utrolige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx