Af - 27/05-14 08:47; Opdateret: 27/05-14 15:06

Se det fantastiske billede: Superstjerne opfylder kræftramt piges drømSe det fantastiske billede: Superstjerne opfylder kræftramt piges drøm

En 6-årig piges største drøm blev til virkelighed.

storybild

Niall Horan fra One Direction gjorde en lille piges drøm til virkelighed. (Billede: AP/Polfoto/arkivfoto)

- Jeg vidste ikke helt, hvordan det ville være at møde Niall. Vi sad i rummet i et par minutter, og så kom han ind. Han var alene og havde hverken sikkerhed eller andet følge med sig.

Sådan siger Lorraine, mor til den seksårige Leah Hession. Leah lider af en sjælden form for nyrekræft, og hun havde fortalt sin mor, at hendes største ønske var at møde Niall Horan fra drengebandet One Direction. Moderen vidste, det var et langskud, men hvis det var datterens drøm, ville hun i det mindste gøre et forsøg.

One Erection: One Direction sagsøger kondomfirma
One Erection: One Direction sagsøger kondomfirma

Boybandveteran: One Direction går i opløsning
Boybandveteran: One Direction går i opløsning

Lorraine kontaktede derfor kræftorganisaitonen Aoibheann's Pink Tie og spurgte, om de kunne hjælpe med at gøre datterens drøm til virkelighed. Det kunne de.Billetter til den udsolgte koncert i Dublin blev skaffet, det samme blev hotelværelse og politieskorte til og fra Croke Park, hvor koncerten fandt sted. Leah, der netop havde gennemgået en ny anstrengende omgang strålebehandling og er i smerter det meste af tiden, fik slået benene væk under sig, da hun mødtes med Niall.

- Han var så sød og omsorgsfuld. Han krammede hende og skrev sin autograf på alle hendes ting. Leah blev ved med at spørge, om det var en drøm, siger moderen til The Mirror og gengiver datterens ord.

- Hun sagde: Han var fantastisk. Jeg elsker ham.

LÆS OGSÅ: One Direction-stjerne tilbage på banen efter dødstrusler

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Australsk topminister trækker sig...
bt.dk
Ny OL-skandale: Endnu en atlet taget...
bt.dk
Youtube-stjerne hævdede, at vegansk...
bt.dk
Husker du ham? Nu forklarer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx