Af - 28/05-14 10:52; Opdateret: 28/05-14 14:55

Det ser du ikke på tv: Malene punkterer lungen og brækker håndleddetDet ser du ikke på tv: Malene punkterer lungen og brækker håndleddet

Uddannelsen til frisør er sat på pause for nordjyden, der fortsat har problemer efter sit styrt.

***Se Malenes styrt over artiklen***

Det ser voldsomt ud, da Malene Overgaard fra årets Paradise Hotel i aftenens afsnit falder halvanden til to meter ned, lander på en trappe og må bæres ud fra hotellet.

Malene afslører nu, at lægernes dom var ligeså voldsom som selve styrtet.

- Jeg kan ikke selv huske noget fra styrtet. Det er skræmmende. Jeg kan kun huske, at jeg vågner op på sygehuset, hvor jeg har brækket mit håndled, slået hul på lungen og brækket vist nok tre ribben, fortæller den kønne nordjyde til mx.dk.

Miss Paradise røg ud: Fucking bittert
Miss Paradise røg ud: Fucking bittert

Paradise-Kasper: Scorede svensk Paradise-babe i flyet
Paradise-Kasper: Scorede svensk Paradise-babe i flyet

I situationen sidder hun og snakker med to andre medlemmer af finalejuryen, Laura og Christian. Da Christian vælter tilbage, forsøger Malene at række ud efter ham, så han ikke vælter. I stedet ryger hun selv ud over kanten og ned på nogle bagvedliggende trapper.

- Jeg var helt forvirret, da jeg vågnede op på hospitalet og i virkelig mange smerter. Jeg havde været i narkose for at få rykket mit håndled på plads, jeg var mega forvirret, ked af det og ville bare være hjemme hos min familie, fortæller Malene.

- Jeg lå i gips fra hånden og næsten helt op til skulderen. De klistrede også albuen ind, og jeg ved ikke hvad. Jeg havde svært ved at trække vejret, og jeg måtte ikke flyve hjem sammen med de andre på grund af min lunge. Det var helt forfærdeligt.

Piger fra Paradise Hotel modtager voldsomme sjofelheder på Facebook
Piger fra Paradise Hotel modtager voldsomme sjofelheder på Facebook

Ny operation
Styrtet har haft konsekvenser for Malene, der har haft problemer med håndleddet siden situationen udspillede sig i december. Ifølge de danske læger skal hun formentlig igennem endnu en operation og så længe, at hun har smerter i håndleddet er uddannelsen til frisør sat på pause.

Alligevel bebrejder hun ikke TV3.

- Jeg har ikke følt, at sikkerheden var dårlig på hotellet. Det er, hvad der kan ske. Man kan jo også falde over sine egne ben og slå sig. Jeg bebrejder ikke nogen, siger hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Drabsdømte Peter Madsens forsvarer:...
bt.dk
Dyrlæger ser til med rædsel: Nu...
bt.dk
Nyt forslag fra DF: Det er logik for...
bt.dk
Efter massiv kritik i pokalkamp: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx