Af Fie West Madsen - 16/09-17 10:28

Anmeldelse: Skam som teater er så forbandet godt, at man skulle tro, det var løgnAnmeldelse: Skam som teater er så forbandet godt, at man skulle tro, det var løgn

Intet at skamme sig over.

storybild

Skam havde verdenspremiere som teaterversion fredag på Aveny-T. Her ses hele holdet af unge skuespillere. (Billede: Pernille Kaalund)

Artiklen blev oprindeligt bragt på BT.dk

Det burde næsten ikke kunne lade sig gøre, men teaterversionen af 'Skam', der havde premiere på Aveny-T fredag aften, formåede at ramme lige præcis den balance, der gør, at det hverken var en tarvelig kopi eller en skamfering af originalmaterialet. Tværtimod;  'Skam 1' er en teateroplevelse ud over det sædvanlige.

Det stod allerede klart fra allerførste scene, hvor publikum hujende og klappende tog imod det unge cast, at det her sandsynligvis ikke ville blive som en typisk aften i teateret. Her er man normalt stille og klapper først efter tæppefald - men ikke når Skam er på scenen.

Den vilde begejstring – med lyd på - kom løbende til udtryk gennem stykket og vidner om en forestilling, der i den grad rider på ryggen af den succesbølge den norske tv-serie Skam om vennerne på Hartvig Nissens Gymnasium har været, ikke mindst i Danmark, de seneste år.

I 'Skam 1', der er den første forestilling i en række af fire...

Læs resten af anmeldelsen HER

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Verdensstjerne med ultimativ hyldest...
bt.dk
Tre personer reddet op af vandet...
bt.dk
Advarsel! Frygtet sygdom spreder sig...
bt.dk
Kæmpe strejke nærmer sig: Her er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx