Af - 02/01-15 13:24; Opdateret: 02/01-15 16:01

Bono frygter, at han aldrig kommer til at spille guitar igenBono frygter, at han aldrig kommer til at spille guitar igen

Jeg kan måske aldrig spille guitar igen, siger Bono efter han i november styrtede på sin cykel.

storybild

54-årige Bono brækkede sin arm seks steder, da han i november styrtede på cykel i New York. (Billede: Polfoto/AP/Arkiv)

U2-forsanger Bono frygter, at han aldrig igen vil kunne spille guitar, og aflyser nu al offentlig optræden et halvt år frem i tiden. Det skriver musikeren i et nytårsbrev på bandets hjemmeside.

Det sker, efter den 54-årige musiker i november styrtede på sin cykel i New York i det han selv kalder en ‘freak ulykke’, hvor han forsøgte at undgå at kollidere med en anden cyklist. Her brækkede Bono sin arm seks steder og fik en skade på sit ene øje.

U2 må aflyse show: Bono styrter på cykel i Central Park
U2 må aflyse show: Bono styrter på cykel i Central Park

Nu fortæller den irske rockstjerne så, at de seneste uger har været ude af stand til selv fysisk at bevæge sig rundt, og at han bliver nødt til at koncentrere sig meget, for at blive klar til bandets sommerturné, der efter planen skydes i gang Vancouver i Canada den 14. maj.

- Konsekvensen af ulykken bliver, at jeg har aflyst alle offentlige optrædender og besluttet, at dette brev er al kommunikation, jeg kan klare, i første halvdel af 2015, bortset fra lidt mumlen og syngen for mig selv, skriver Bono, hvorefter han laver en A-Z gennemgang af året, der er gået.

Achtung baby: Bonos fly i problemer over Berlin
Achtung baby: Bonos fly i problemer over Berlin

Her skriver han blandt andet også:

- Restitutionen har været vanskeligere, end jeg troede … Mens jeg skriver dette, er det uvist om jeg nogensinde vil spille guitar igen. Bandet har mindet mig om, at hverken de eller den vestlige civilization afhænger af dette.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx