Af Rikke Kynde - 19/04-18 09:04

Dansk komiker single: Forholdet holdt kun et halvt år Dansk komiker single: Forholdet holdt kun et halvt år

Komikeren Andreas Bo er igen blevet en fri fugl.

storybild

(Billede: Ida Marie Odgaard)

Det fortæller han til Se & Hør.

Den 51-årige komiker, der tidligere har datet bloggeren Mascha Vang, har senest været i et forhold med en mor til to. Hun var ikke kendt, men en kvinde, som Andreas Bo havde mødt gennem en fælles ven.

Men nu er der en ny singlefyr i byen.Andreas Bo forklarer, at forholdet, som offentligheden blev bekendt med i efteråret, kun varede et halvt år, og at bruddet skyldes flere årsager.Til mediet vælger han dog særligt at fortælle om en speciel udfordring, han døjer med i kærlighedslivet, og som muligvis kan være en del af årsagen til det forliste forhold.

Han forklarer nemlig, at det at date en kendt kan være tiltrækkende i starten, men at der følger nogle forpligtelser med, der ikke altid er lige sjove:

»Det, som altid har være problemet, når jeg har haft kærester, er, at når de møder mig, er det meget sjovt og eksotisk. Jeg er skuespiller - det er spændende. Men jeg kan også godt forstå dem, når vi har været kærester i to, tre eller 13 år, og jeg så siger: “Nu er klokken seks, og nu kører jeg igen' og 'Jeg ved godt, at din bedste veninde fylder 30 i overmorgen - 40 eller 50 bliver det så nu - men jeg kan stadigvæk ikke komme med, fordi jeg har et engagement i Cirkusrevyen', og der siger man altså ja til fire måneder, og jeg kan ikke bare tage fri,« forklarer Andreas Bo.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Cykelrytter dræbt af puma - slæbt ind...
bt.dk
Ost trækkes tilbage flere steder i...
bt.dk
Borgmester i sorg over Kjeld...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx