Af Mads Brandsen - 14/02-18 14:15

Åbenhjertig dansk sangerinde: Jeg har været en frygtelig kæresteÅbenhjertig dansk sangerinde: Jeg har været en frygtelig kæreste

Sangerinden Julie Berthelsen har ikke altid været nem at leve sammen med.

storybild

Blogly Fastelavn 2017. Kendte Julie Berthelsen (Billede: NIELSEN, JANUS)

Det erkender hun i et interview med Hendes Verden.

Ganske vist befinder hun sig nu i det, hun selv kalder et 'drømmeforhold' med håndboldspilleren Minik Dahl Høegh, som sidste år friede til hende efter ni års forhold.

Men det har ikke altid været fryd og gammen at være ved den 38-årige sangerindes side, fortæller hun åbenhjertigt.

»Jeg har tidligere været i forhold, hvor jeg jordede manden fuldstændig og var en frygtelig kæreste. Når jeg får lov til at jorde, så gør jeg det, for jeg leder altid efter modstand. Jeg har også prøvet det modsatte, hvor jeg mistede mig selv fuldstændig i et forhold. Jeg har prøvet begge ekstremer, så da jeg mødte Minik, vidste jeg præcis, hvad jeg ville have,« siger Julie Berthelsen.

Julie og Minik mødtes i forbindelse med de grønlandske dage i Tivoli for ti år siden - og efter deres første date var hun klar over, at det var manden i hendes liv. Parret har siden fået to børn - Casper på fem og Sia på to.

Julie Berthelsen med kæresten Minik Dahl Høeg og deres søn, Casper. Billedet er taget, da hun deltog i 'Vild med dans' i 2016. (Billede: FLINDT MOGENS)

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Ejgil på 72 er træt af overklassen:...
bt.dk
Tusinder af danskere er utilfredse...
bt.dk
Mogens Palle afslører snedig plan:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx