Af - 27/05-16 11:57

TV: Se Twerk Queen speed-date 12 modige metroxpress-læsereTV: Se Twerk Queen speed-date 12 modige metroxpress-læsere

Den danske twerk-dronning Louise Kjølsen manglede en date til sin store fødselsdagsfest. Metroxpress fandt 12 bejlere til hende, og torsdag eftermiddag fandt hun så sin udkårne.

- Shit, jeg sveder under armene.

Den 27-årige danske twerk-dronning Louise ’Twerk Queen’ Kjølsen var pænt nervøs, da hun torsdag eftermiddag gjorde klar til at møde rækken af bejlere, da metroxpress havde arrangeret en omgang speed-dating for hende.

Twerk Queen søger date til fødselsdag: Lever du op til hendes krav?
Twerk Queen søger date til fødselsdag: Lever du op til hendes krav?

Fredag aften holder hun stor fødselsdagsfest i København, og i den anledning havde hun brug for en date, som hun kunne have med under armen.

12 mand i alderen 16 til 40 år sad klar i metroxpress’ reception. Én havde roser med, en anden en lego-figur, en tredje en cykelhjelm. Hver mand havde sin måde at gøre kur til Twerk Queen på.

- Kigger du på min røv?

Louise startede hver date med bind for øjnene, og en enkelt deltager udnyttede det til at tjekke hendes berømte bagdel ud.

Kødgardiner og ostebål: Her er Twerk Queen's yndlingsnavne til sin ...
Kødgardiner og ostebål: Her er Twerk Queen's yndlingsnavne til sin ...

Efter lidt over en times intens speed-dating valgte Louise til sidst den 28-årige Casper Mortensen fra Midtjylland.

Jeg kender faktisk Casper lidt i forvejen, da han arrangerer DM i twerking,” fortalte hun, da hun stod med Casper i sine arme.

- Der var rigtig mange gode forskellige bud, men jeg tænkte, at hvis jeg skal have en god fest, med en jeg kan danse med, og som kan holde mit hår, når jeg bliver for fuld, så var Casper et godt valg. Det bliver spændende at lære ham at kende fra en lidt ny side. Jeg tænker, vi mødes til festen til nogle drinks, og herefter går det jo bare amok.

Twerk Queen: - Stop med at sende mig 'dick pics'
Twerk Queen: - Stop med at sende mig 'dick pics'

Twerk Queen 28 års fødselsdag afholdes på Oslos plads i København. Katie Keller giver koncert, Nikita Klæstrup er en af mange gæste-djs, og alle er velkommen. Tjek eventet på Facebook HER.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Falck fyrer 570 medarbejdere i Danmark
bt.dk
Storstrejke kan ramme flytrafikken i...
bt.dk
Dansk succesdesigner stod bag noget...
bt.dk
Skal vidne i retten: Hun kan blive...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx