Af - 22/04-15 20:24

Så mærkelige er fanbeskederne til de kendte - læs dem herSå mærkelige er fanbeskederne til de kendte - læs dem her

Som kendt modtager man lidt af hvert i sin indbakke. Vi har snakket med Geggo, Amilie Szigethy og Emil Thorup om de sjoveste, sødeste og klammeste.

Bildstrecke im Grossformat »

Når man er kendt, så har man selvfølgelig også fans, der gerne vil i kontakt med en.

Med de sociale medier er det blevet en tand lettere - der er ikke brug for frimærker mere - og de kendte modtager derfor en masse sjove beskeder i deres indbakke dagligt.

Læs de skøre og søde beskeder i galleriet øverst i artiklen.

Stephanie 'Geggo' Christiansen fra 'Familien på Bryggen'

Geggo får mest søde beskeder fra sine fans. Nogle gange vil de dog godt lige fortælle hende, hvis de synes, hun har opført sig dårligt på tv. Hun modtager omkring 10 om dagen - men engang imellem ryger der også en lummer med i blandt dem.

Hvordan reagerede du på den her besked?

- Jeg er ikke en fordømmende type, som bliver skidefornærmet og stikker hænderne i siden. Jeg er mere typen, der griner og synes, at han er lidt sød. Det sødeste ved det er, at han skriver, han er en 'frisk fyr'. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Men jeg vil godt lige fortælle, at jeg ikke tog imod tilbuddet.

Hvordan er det at få fanbeskeder?

- Jeg bliver aldrig træt af det. Det er mennesker, som bruger deres tid på at fortælle mig, at jeg er blæret. At få en kompliment for at være den person du er, er det største kompliment.

Amalie Szigethy fra 'Paradise Hotel' og 'Amalies Verden'

Amalie får mange lumre beskeder fra mandlige fans, der spørger, om de skal gå i seng sammen. Ofte skriver de samme fyre op til 10 beskeder - ligesom de også forsøger at ringe op over Facebook.

Hvordan reagerer du, når du får lumre beskeder fra fans?

- Da jeg startede på skærmen, synes jeg, det var meget klamt. Men nu er jeg vant til det og tænker: Hvem fanden tror de, jeg er? En luder? Hvis de bliver ved med at skrive - hvilket mange af de her mænd gør, vi snakker 10 beskeder i træk - så bliver jeg irriteret. Så skriver jeg: Vær sød at fucke ud af min profil! De kan finde på at sende pornobilleder, hvor en pige får den i røven og så skrive: Det her kunne jeg godt tænke mig at gøre ved dig.

Får du andet en lumre beskeder?

- Ja, heldigvis. Jeg får også søde beskeder, hvor folk spørger, hvor min bluse er fra - eller om jeg vil komme til deres konfirmation. Det er ikke kun de klamme beskeder. Jeg synes også, at beskederne er blevet sødere med tiden, fordi folk har set, at jeg er kommet for at blive.

Emil Thorup, tv-vært

Emil Thorup får hovedsageligt søde beskeder fra fans - gerne dagligt. Det er sjovt nok stadig programmet 'Sexministeriet' mange fans nævner i beskederne. Nogle fans vil også høre ham, hvordan han sætter sit hår. Så giver han gerne lige et tip med på vejen.

Hvordan reagerer du, når du får beskeder fra fans?

- Jeg bliver bare glad. Jeg læser dem altid - men svarer ikke så tit mere. I starten svarede jeg altid, men nu får jeg så meget, at jeg ikke kunne lave andet end at svare på alle ting. Jeg svarer heller ikke, når folk hele tiden vil have mig med i deres 9. klasses-opgaver. Det er det store hit åbenbart - og kunne være et fuldtidsjob i sig selv.

Bliver folk sure, hvis du ikke svarer?

- Folk kan godt blive sure over, at jeg ikke svarer på deres kommentarer på mine billeder. Og så er der nogle, som har lange diskussioner under mine billeder om, at jeg aldrig svarer. De snakker med hinanden om mig på min væg.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx