Af Julie Laurs Bundgaard - 05/02-18 11:44

Verdenskendt komiker til grin på landsdækkende tv - fuld og fjendtlig til Super Bowl Verdenskendt komiker til grin på landsdækkende tv - fuld og fjendtlig til Super Bowl

Komiker og dedikeret Eagles fan Kevin Hart, fejrede for fulde gardiner, da det undertippede hold natten til mandag dansk tid vandt den mest prestigefyldte turnering i amerikansk fodbold - Super Bowl.

storybild

Kevin Hart var bestemt ikke tilfreds med, at han ikke måtte komme med på scenen til prisoverrækkelsen. (Billede: ELSA)

Nogle ville måske endda mene, at han fejrede en tand for meget.

Den 38-årige komiker havde nemlig fået rigeligt med alkohol indenbords under kampen, hvilket resulterede i en lettere uheldig opførsel på landsdækkende tv.

Mens Vince Lombardi-trofæet, som uddeles til det vindende hold af Super Bowl, blev båret op på scenen, forsøgte Kevin Hart ligeledes at bane sig vej. Da en vagt nægtede ham adgang, var han tydeligvis ikke tilfreds.

På flere videoer, som florerer på de sociale medier, kan man se, hvordan Kevin Hart stjal opmærksomheden fra trofæet, da han uden held forsøgte at trænge sig forbi vagterne, der vogtede opgangen til scenen.

Den 38-årige blev holdt tilbage, og af videoerne fremgår det tydeligt, at det ikke faldt i god jord. Selvom man ikke kan høre, hvilke ord der udveksles mellem ham og vagten, taler hans kropssprog sit eget tydelige sprog.

Smed f-ordet på live tv

Da Kevin Hart indså, at kampen mod den store sikkerhedsvagt var en, han ikke ville vinde, besluttede han sig i stedet at lægge vejen forbi NFL Networks Live-studio.

Her afbrød han et interview med Eagles spilleren Fletcher Cox, og hvis seerne derhjemme var i tvivl, fik de i hvert fald bekræftet, at den 38-årige komiker var ret så beruset.

På vrøvlende facon forsøgte han at formulere et sentimentalt svar om, hvor stolt han var af sin fødeby.

»Philadelphia er en fantastisk by. Jeg håber, det her er et eksempel på, hvor meget vi kan. Vi gav en f***... Ups,« begyndte Kevin Hart sige, hvorefter han indså, at han havde dummet sig, smed mikrofonen og forlod studiet med ordene:

»Jeg smutter.«

Forinden havde den 38-årige komiker, der blev født i Philedelphia, men flyttede til New York for at forfølge en karriere indenfor comedy, angiveligt erklæret sin fuldskab overfor alle seerne.

I et led i sin turne 'The Kevin Hart Irresponsible Tour' lægger den amerikanske superstjerne den 20. august 2018 vejen forbi Royal Arena i København. 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Husker du X Factor-vinderen Emilie?...
bt.dk
Jens Gaardbo: Mit postnummer får folk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx