Af Katrine Frederikke Wandrup - 03/10-17 15:35

Kærlighed i luften? 'Alene hjemme'-stjerne dater tidligere Disney-stjerneKærlighed i luften? 'Alene hjemme'-stjerne dater tidligere Disney-stjerne

De to er begyndt at se meget til hinanden og deler lystigt billeder af det på Instagram.

storybild

Macaulay Culkin (Billede: LUCAS JACKSON)

Noget kunne tyde på, at 'Alene hjemme'-skuespilleren Macaulay Culkin er begyndt at date den tidligere Disney-skuespillerinde Brenda Song, som primært er kendt fra 'The Suite Life of Zack and Cody'. I serien spiller hun den rige og ret dumme London Tipton.

Rygterne om 37-årige Macaulay Culkin og 29-årige Brenda Song begyndte at svirre tidligere på sommeren, hvor de angiveligt blev set spise sammen på en restaurant i Los Angeles.

Desuden har Entertainment Tonight opstøvet billeder af de to, der prøver forlystelser sammen i Knott's Berry Farm, en forlystelsespark i USA.

Nogle kilder mener at vide, at parret var på en dobbeltdate med komiker og skuespiller Seth Green og hans hustru, Clare Grant.

De to skuespillere er begge med i Seth Greens nye film 'Changeland', som bliver skuespillerens første forsøg med at instruere en film.

Filmen foregår i Thailand, hvor både Macaulay Culkin og Brenda Song var afsted. Det skulle angiveligt have været en fantastisk oplevelse, som tilsyneladende har bragt de to skuespillere tættere sammen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Andreas Christensen scorede...
bt.dk
Nye detaljer om det uhyggelige...
bt.dk
To teenagepiger havde billet til...
bt.dk
Forskere har fundet verdens vildeste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx