Af Katrine Frederikke Wandrup - 05/09-17 09:57

Manu Sareens baby har endelig fået sit navn: 'Tak for alle de gode forslag'Manu Sareens baby har endelig fået sit navn: 'Tak for alle de gode forslag'

Den tidligere minister bad sine mere end 60.000 følgere på Facebook om hjælp for at finde det perfekte navn til sin lille pige.

storybild

Manu Sareen. (Billede: Torkil Adsersen)

I slutningen af august fødte Manu Sareens hustru, psykolog Solveig Wandall, en lille pige, og siden da har den tidligere kirkeminister (B) bedt sine mange følgere på sociale medier om hjælp til at finde det perfekte navn.

Nu offentliggør han så navnet sammen med et fint billede af den lidt over en måned gamle pige på Instagram - og hun skal hedde Nova, afslører han.

I august fortalte Manu Sareen til BT og Metroxpress, at både han og hustruen går på barsel sammen frem til februar, hvorefter hustruen begynder at arbejde igen. Dog bliver den nybagte far selv hjemme og fortsætter barslen.

»Med mine andre børn har jeg også taget barsel, men det har været i kortere tid. Denne gang tager guldmedaljen. Jeg glæder mig meget til at gå hjemme med vores lille pige, men jeg er også spændt. Jeg har altid arbejdet 80 timer om ugen og haft fuld fart på, så det bliver noget helt andet nu,« fortalte han.

Og det lader til, at han er glad for livet som hjemmegående far.

»Det er kommet bag på mig, hvor fedt det er. Det er sjovt, for når jeg nu har prøvet det før, så gennemlever jeg de første børn igen og husker pludselig ting, som jeg troede, jeg for længst havde glemt.«

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk topforsker: Jeg vil hellere på...
bt.dk
Se kortet: Disse byer mister deres...
bt.dk
NU blomstrer kirsebærtræerne - se det...
bt.dk
Farvel og tak: 24.000 danskere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx