Af - 05/06-16 11:47

Kesha svarer hater på Instagram med dette numse-billedeKesha svarer hater på Instagram med dette numse-billede

Den 29-årige sangerinde Kesha har lagt et billede op af sin numse, efter hun blev svinet til af en Instagrambruger, der kaldte hende grim, luder og kritiserede hendes krop.

Bildstrecke im Grossformat »

De sociale medier er gode til mange ting, men hvad der desværre også følger med, er lede og modbydelige kommentarer fra brugere, der sjældent bliver stillet til ansvar for deres ytringer.

Men en dem, der ikke er sluppet godt afsted med sine onde ytringer, er en Instragrambruger, som har kaldt sangerinden Kesha for en luder, grim og i det hele taget skrevet grumme ting om sangerinden og hendes krop.

NEDTUR: Derfor må popstjerne IKKE optræde til stort awardshow
NEDTUR: Derfor må popstjerne IKKE optræde til stort awardshow

Kesha på sin Instagram:

🌼

A photo posted by Kesha (@iiswhoiis) on


Andre ville måske bare lade det ligge, men i stedet for at lade Instagrambrugeren slippe afsted med sine kommentarer lagde popsangerinden et billede op af sig selv på Instagram, af sin 'uperfekte numse', hvor hun har tagget brugeren og giver ham et stærkt modsvar.

Se billedet nederst i artiklen.

- Jeg kan se, at du meget gerne vil have, at jeg skal vide, du synes, jeg er grim og, at jeg er en ludder. Godt, jeg forstår, at det er din mening, men jeg er uenig. Jeg er ikke perfekt, men jeg er ret skide magisk. Og faktisk, er jeg i virkeligheden ikke en ludder.

Skriver Kesha til sit Instagrambillede, der fortsætter:

Og det at mobbe nogen, der har kæmpet offentligt med kropsproblemer er temmelig ondt. Gudskelov, er jeg et sted i mit liv, hvor jeg føler mig stærk nok til at svare tilbage på dine ubehagelige kommentarer i stedet for at lade dem ødelægge mig.

😳😳whyyyy am I awake. @wrabel wanna come shopping yet?

A photo posted by Kesha (@iiswhoiis) on


Efter voldtægtsanklager: Kesha udgiver første sang i tre år
Efter voldtægtsanklager: Kesha udgiver første sang i tre år

Som en afslutning på sin kommentar til brugeren, der har svinet hende til, rækker Kesha ud til alle dem, der, som hende selv, har eller har haft problemer med at acceptere sin krop.

- På vegne af alle, der kæmper med deres eget kropsbillede, STOP DET. Min krop er ikke nogens anliggende. Og som en konklusion på det kys min magiske og ufuldkommen røv.

Se billedet herunder.


Grædefærdig Kesha: Nu åbner hun op efter retssagen
Grædefærdig Kesha: Nu åbner hun op efter retssagen

LÆS OGSÅ: Taylor Swift donerer 1,6 millioner kroner til sangerinden Kesha

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx