Irina vender tilbage til tv-skærmen: 'Det er mit drømmeprogram'Irina vender tilbage til tv-skærmen: 'Det er mit drømmeprogram'

Realitystjernen har endelig fået lov at optage sit drømme-program.

Bildstrecke im Grossformat »
- Billedet er uredigeret og her er det så... noget jeg ville poste længe, men ikke været modig nok til, før nu! Sådan ser min appelsinhud ud og det gør mig da ikke til et dårlige/grimmere/mindreværdigt menneske, selvom nogle synes det er ulækkert eller at jeg er for tyk for deres smag. Det skriver hun til billedet. Irina Olsen blev kendt, da hun medvirkede i TV3's realityprogram "Fristet". Hun blev efterfølgene kærester med en af deltagerne i programmet. Hun går også under navnet "Irina the diva", som hun blev kaldt i programmet. "Irina The Diva" er også navnet på hendes blog, der har eksisteret i snart seks år. Efter "Fristet", deltog Irina Olsen i programmet "Divaer i junglen". Hun vandt programmet og præmien på 100.000 kroner. I alt medvirkede 12 realitydeltagere i programmet. Irina Olsen er også kendt for at medvirke i DR3-programmet "SelvOptaget", hvor hun og en række andre tidligere realitydeltagere filmede dem selv, mens de forsøgte at finde et job og finde sig tilrette i tilværelsen. På Instagram kalder hun sig for "Irinathediva". Morten Brangstrup Olsen er navnet på Irinas forlovede. Han arbejder som dj, og går under navnet "DJ Faustix". Sammen har parret datterenr Allessia Maria Olsen, der blev født i slutningen af marts 2015. Morten har fået lavet denne tatovering til ære for sin og Irinas datter, Allessia Maria Olsen. - "Støt brysterne" har bedt Irina og jeg lave et humoristisk og et iøjefaldende billede for at få den opmærksomhed der skal til for at segmentere behovet for al støtte i denne sag!!!! Sådan skrev Irinas kæreste om billedet. Læs mere om billedet ved at klikke på linket.

‘Fristet’, ‘Divaer i junglen’, ‘Mig og min mor’ og ‘Selvoptaget’. Listen er lang over programmer, som realitystjernen Irina Olsen har medvirket i gennem tiden.

Om cirka to uger ruller hun igen over skærmen i et nyt program på DR3, og der er ingen tvivl om, at netop dette program betyder særligt meget for hende.

»Det er det største program, jeg har medvirket i, fordi det betyder så meget for mig. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville få lov til at lave det, men jeg har gået og drømt om det meget længe. Det er et meget personligt program, der handler om mit liv,« fortæller Irina til Realityportalen.dk og uddyber:

LÆS OGSÅ: Irina fik angstanfald på den røde løber

»Jeg tager tilbage til fortiden, kan man sige, da jeg rejser til Ukraine og skal forsøge at få en afslutning på nogle ting, der er sket i mit liv. Programmet handler om, hvordan mit liv var, da jeg voksede op i Ukraine, og hvordan det er at vende tilbage. Men der kommer også til at være noget om min, Morten og Allessias hverdag herhjemme i Danmark.«

Irina ved endnu ikke, hvad programmet kommer til at hedde, og hvilken dato det har premiere. Hun kan dog afsløre, at det bliver vist om cirka to uger på DR3, samt at der kommer til at være fire afsnit.

HOT NEWS: Irina kaster sig ud i ny karriere

Følg med på Realityportalens Facebook-side og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx