13/08-17 16:32

Justin Bieber forsøgte at få hendes navn igennem hendes job: Hun afviste ham med fire billederJustin Bieber forsøgte at få hendes navn igennem hendes job: Hun afviste ham med fire billeder

Den canadiske popstjerne Justin Bieber fik uforrettet sag, da han kontaktede et fitnesscenter igennem Instagram for at få kontakt med en kvinde, han havde set på et af centrets billeder.

storybild

Arkivfoto. (Billede: STUART FRANKLIN)

At udvise romantisk interesse på de sociale medier er ikke en taknemmelig opgave for nogensomhelst. Endnu sværere bliver det utvilvsomt, når man er superberømt. Her skal der nemlig blot et enkelt screenshot til, og så går ens tilnærmelser viralt. Det måtte den 23-årige canadiske sangstjerne Justin Bieber sande, da han tidligere på ugen udviste interesse for den amerikanske fitnesstræner Jessi Gober, skriver britiske Metro.

Fredag optrådte den amerikanske fitnesstræner i en reklame for en ny energidrik på Fitness on Broughtons instagramkonto.


Justin Bieber er åbenbart faldet for den formfaste kvinde, for kort tid efter modtog fitnesscentrets konto på Instagram en besked, der kom direkte fra Justin Biebers officielle profil på det sociale medie.

'Hvem er den pige?,' lød det helt korte spørgsmål.

Det fik Jessi Gober til at dele et skærmbillede på Twitter sammen med Justin Biebers officielle konto, der lød nøjagtigt samme brugernavn som den 23-årige popstjernes Instagram-profil. Tweetet har fået 60.000 til at synes godt om billederne og 11.000 til at dele.

'Skete det her lige... Jeg griner min røv i laser. Justin Bieber har lige sendt en besked til det træningscenter, som jeg arbejder i og spurgt til, hvem jeg er. HA HA HA HA, hvad pokker sker der?'


Mange kvinder vil formentlig ønske, at det var dem, som Bieber havde spurgt til, men denne gang er den 23-årige teenagebedårer dog løbet ind i en afvisning. Med fire billeder lukkede fitnesstræneren ned for popstjernen.

'Jeg har alt, hvad jeg skal bruge lige her,' skrev hun og delte billeder af sig selv med manden i sit liv.


Flere Beliebers har efterfølgende spekuleret i, at Justin Bieber slet ikke var romantisk interesseret på trods af, at han sendte et hjerte-emoji i sin besked. Andre mener simpelthen, at hun har forfalsket beskeden fra den 23-årige charmør.

Justin Bieber har for tiden bedre tid til at være på sociale medier end tidligere. I juli aflyste han store dele af sin verdensturné for at passe bedre på sig selv.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Peter Madsen i retten: Derfor rejste...
bt.dk
Loch Ness-lignende dyr skyllet op på...
bt.dk
Se billedet: 'Gift ved første...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx