Af Maria Christine Madsen - 05/10-17 12:12

Efter skilsmissen: Kronprins Frederiks nære ven har fundet kærligheden igenEfter skilsmissen: Kronprins Frederiks nære ven har fundet kærligheden igen

Et tilfældigt møde til en familiebegivenhed blev startskuddet til en blomstrende kærlighed mellem grev Ditlev Ahlefeldt-Laurvig og Christina Hage, der er født baronesse.

storybild

Her ses grev Ditlev Ahlefeldt-Laurvig til prins Joachim og Marie Cavalliers bryllup i 2008. (Billede: Søren Bidstrup)

Den 50-årige grev Ditlev Ahlefeldt-Laurvig har siden sin skilsmisse fra grevinde Jean boet i London med parrets to døtre - Ingrid på 12 og Ellen på 10 år. Men et møde til en familiebegivenhed tidligere i år har gjort ham forelsket - og kastet ham ud i et langdistanceforhold med den advokatuddannede Christina Hage.

Det fortæller han til BILLED-BLADET.

Faktisk har han og Christina kendt hinanden 'sporadisk i mere end tyve år', da de er kommet i samme kredse, men efter mødet til familiebegivenheden udviklede deres forhold sig hurtigt.

Der er dog lidt afstand mellem dem, da Ditlev Ahlefeldt-Laurvig fortsat bor i London, mens Christina Hage - der er datter af lensbaron Frederik Rosenørn-Lehn fra Oreby Gods på Lolland - bor i Danmark.

»Christina har jo også sine forpligtelser i Danmark, så indtil videre er det et 'long-distance'-forhold. Det er selvfølgelig ikke optimalt, men heldigvis er der ikke så langt mellem Danmark og England, så det går fint,« fortæller Ditlev Ahlefeldt-Laurvig, der er nær ven og jagtkammerat med kronprins Frederik, til BILLED-BLADET.

Ligesom greven er Christina Hage også fraskilt og har to børn - en søn og en datter. Hun er født baronesse, men hun mistede titlen, da hun giftede sig med sin nu tidligere ægtemand Christoffer Hage.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Andreas Christensen scorede...
bt.dk
Nye detaljer om det uhyggelige...
bt.dk
To teenagepiger havde billet til...
bt.dk
Forskere har fundet verdens vildeste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx