Af Nadia Guldbæk Welch - 14/02-18 19:50

Derfor er hun så tynd - verdenskendt supermodel åbner op om sygdom: 'Stop med at putte mig i DEN kasse'Derfor er hun så tynd - verdenskendt supermodel åbner op om sygdom: 'Stop med at putte mig i DEN kasse'

Den 22-årige amerikaner er træt af, at mange har ytret deres mening om hendes krop.

storybild

Gigi Hadid til et show i september 2017. (Billede: NIKLAS HALLE'N)

Gigi Hadid har valgt at skrive et langt opslag på sin Twitter-profil som følge af, at mange har kommenteret på hendes krop.

Noget, som hun er ved at være træt af, og de mange kommentarer kommer som følge af, at hun ifølge dem har tabt sig på det seneste.

'For jer der er så opsatte på at finde ud af, hvorfor min krop har ændret sig i løbet af årenene, så ved i måske ikke, at da jeg startede som 17-årig, var jeg endnu ikke diagnosticeret med Hashimotos (en sygdom, der påvirker stofskiftet, red..) - de af jer der kaldte mig 'for stor til branchen',' skriver Gigi Hadid indledningsvist.

Hun fortæller, at hun i løbet af de sidste par år er blevet behandlet med medicin, da hun begyndte at lide af blandt andet ekstrem træthed, problemer med stofskiftet og lignende.

'Selvom stress og ekstremt mange rejser også kan påvirke kroppen, har jeg altid spist på samme måde. Min krop håndterer det bare anderledes, nu hvor mit helbred er blevet vedre. Jeg er måske 'for tynd til dig', og helt ærligt vil jeg ikke være så tynd, som jeg er nu, men jeg føler mig sundere indvendigt, og jeg lærer stadig hver dag, når det kommer til min krop, hvilket gælder for alle,' skriver den 22-årige model, der blandt andet har været model for Victoria's Secret og Tommy Hilfiger.

Hun opfordrer desuden til, at man generelt på de sociale medier begynder at udvise mere sympati, og at man skal løfte andre i stedet for at sende onde kommentarer afsted. Gigi Hadid understreger også, at hun fremover ikke har tænkt sig at kommentere yderlige på sin krop.

Og der er særligt én ting, hun er træt af at blive beskyldt for.

'Ikke for at dømme andre, men stoffer er ikke noget for mig. Stop med at putte mig i den kasse bare fordi du ikke forstår, hvordan min krop har udviklet sig,' skriver Gigi Hadid, der bærer det borgerlige navn Jelena Noura Hadid.

Hun er datter af den tidligere model Yolanda Hadid og Mohamed Hadid, der er kendt for at bygge store luksuriøse hoteller.

Privat danner 22-årige Gigi Hadid par med den kendte britiske sanger Zayn Malik.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brøndby og FCM dominerer: Her er...
bt.dk
Kongehuset uddyber problemer før...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Bilist på flugt maste 16-årig mellem...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx