Af Christian Hansen - 25/11-17 20:04

Lina Rafn med åbenhjertig udmelding: Derfor har I ikke hørt fra migLina Rafn med åbenhjertig udmelding: Derfor har I ikke hørt fra mig

Sygdom kommer aldrig belejligt og slet ikke hvis man som popsangeren Lina Rafn har særligt meget at se til frem mod jul.

Lina rafn

På Facebook har den ene halvdel af succesduoen Infernal lørdag fortalt sine mange følgere, at hun er midt i en 'underlig tid,' hvor hendes 'hjerne bliver flået rundt fra det ene til det andet' og at hun er 'sløj.'

'Hvis I synes, der er stille, er det stilhed før stormen... eller. Nej. Det er fordi, jeg er midt i stormen og hvis jeg skal komme ud på den anden side i ét stykke, skal jeg holde fokus.

Det satser jeg på, I har forståelse for,' skriver hun på det sociale medie, hvor hun naturligvis får støtte og opbakning fra sine venner, bekendte og fans, der bekymrer sig om hende.

Lina Rafn har ikke ønsket at uddybe over for BT, hvordan hun har det. I stedet henviser hun til sin manager, Michael Guldhammer.

Han fortæller, at Lina Rafn på ingen måde fejler noget alvorligt. Hun har blot været forkølet, mens hun har mange ting at se til, lyder det.

»Hun har ikke stress, og der er ingen nedsmeltning. Hun har bare travlt. Hun er med i en tung DR-produktion, hvor der er lange optagedage, og så er hun ved at lave produktioner i studiet for andre, og det er noget, der trækker tænder ud, for det kræver meget tid med de her sessions,« siger manageren, der ikke vil afsløre, hvilken DR-produktion, der er tale om.

Oveni de mange projekter turnerer Infernal også med en række jubilæumskoncerter, der slutter den 22. december. Og så er der optrædener til julefrokoster to gange om ugen, fortæller Michael Guldhammer.

Og Lina Rafn har ikke i sinde at svigte sin fans, lyder det.

»Hun er en kampvogn, for hun står op, fordi der er publikum, der venter. Hun kan ikke ringe til chefen og sige, at hun ikke lige kommer,« siger han.

41-årige Lina Rafn danner par med Kasper Pertho, og sammen har de datteren Karmen på syv år.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fem danskere fortæller: Jeg var utro...
bt.dk
Stjerneadvokat om Peter Madsen: 'Det...
bt.dk
'Badehotellet' mister sin stjerne: Nu...
bt.dk
Pizzeria-ejer idømt to års fængsel:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx