Af - 07/09-15 13:50

Utaknemmlig? Emily Ratajkowski fortryder 'Blurred Lines'-videoenUtaknemmlig? Emily Ratajkowski fortryder 'Blurred Lines'-videoen

Hun er ikke kendt for så meget andet. Alligevel hader hun at snakke om den.

Bildstrecke im Grossformat »

Hurtigt spørgsmål:

Den 24-årige amerikanske skuespiller og model er alle tre ting, men du ville højst sandsynligt have valgt punkt nummer tre, hvilket hun har det pænt stramt over.

TV: Pharrell-fans dyster i fløde-shots - se hvor hurtigt de får dem skudt ned
TV: Pharrell-fans dyster i fløde-shots - se hvor hurtigt de får dem skudt ned

Emiliy Ratajkowski fortæller i et interview med magasinet InStyle om sit anstrengte forhold til hit-videoen, der i 2013 gjorde hende verdensberømt.

Dengang var hun 21 år, ung og håbefuld. Hun siger i dag om 'Blurred Lines'-videoen:

- Jeg var ikke med på ideen til at starte med. Jeg synes, jeg kom til at se lidt irriteret ud i videoen. Nu er det mit livs forbandelse. Når nogen kommer op til mig og vil snakke om 'Blurred Lines', tænker jeg: 'Taler vi seriøst om en tre år gammel video?'

Millionbøde: Stjerner bag megahit kopierede Marvin Gaye
Millionbøde: Stjerner bag megahit kopierede Marvin Gaye

I samme interview giver hun ellers udtryk for, at det ikke er nøgenheden, der irriterer.

- Jeg synes, det er underligt, at det er så kontroversielt med nøgne kvinder. Min mor opdragede mig til aldrig at være flov over min seksualitet. Min far var ligeså støttende. Jeg har aldrig set mig selv som super sexet. Det er jo bare min krop.

Sagsøgt Pharrell forsvarer kæmpehit i retten med koncert for juryen
Sagsøgt Pharrell forsvarer kæmpehit i retten med koncert for juryen

Hvis Emily Ratajkowski kunne lave én ting om på sig selv, er det hendes baglår.

- Der er få ting jeg, ikke kan lide ved min krop. Jeg kan ikke lide mine lår under mine baller. Mine venner synes, jeg er dum at høre på, og jeg ved også godt, at det kun er mig selv, der ser det.

Selvom hun kæmper for at komme af med sit sexede image fra 'Blurred Lines'-videoen, har hun endnu de helt store, dramatiske roller til gode.

- Jeg gider ikke spille den pæne pige ligesom alle andre modeller, der skifter over til skuespil. Jeg vil overraske folk og måske spille en skør pige. Det kræver hårdt arbejde, men det er jeg også parat til.

LÆS OGSÅ: Synger du også: "I like big butts in a can of limes"?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx