Af - 24/01-17 20:22; Opdateret: 24/01-17 21:44

Fie Laursens bror skal i retten: - Det bliver en festFie Laursens bror skal i retten: - Det bliver en fest

Boris Laursen skal i denne uge i retten, dog lader det ikke til at skræmme ham.

Bildstrecke im Grossformat »
Boris er den veltrænede, selvsikre og udadvendte fyr, der elsker at være i centrum og alle omkring ham bliver hurtigt draget af hans energi. Boris er meget populær på Instagram, hvor han lige nu har 659.000 følgere, derudover har han fuld gang i sin musikkarriere. Hans lillesøster hedder forresten Fie Laursen. Tanja er den sunde og fornuftige pige, der er opvokset på Samsø. Hun er stilbevidst og selvsikker, og selv om hun umiddelbart kan virke lidt stille, så er hun både sjov og festlig, når man lige kommer ind under huden på hende. Anders er den charmerende og veltalende og vil helt sikkert blive kendt som hotellets omsorgsfulde fyr, der med sine medfødte empati bekymrer sig om, hvordan de andre deltagere har det. Nanna er den smilende, naturlige og fornuftige pige, der efter gymnasiet brugte et sabbatår på at rejse til Afrika. Hun går meget op i sit udseende og er tidligere på året kåret som ugens instababe i M! Christian er den pigeglade og charmerende jyske fyr, og med sin selvsikkerhed og målrettethed kommer han sikkert til at smelte et pigehjerte eller to. Christian ar desuden rengøringsvanvid og hader rod. Maja er den lille feminine pige, der trods hendes størrelse fylder meget i et rum og er vant til at få alt opmærksomheden. Jonas er den overbevisende og selvsikre sælger-type, som formår at sno folk om sin lillefinger. Han kender ikke til janteloven og fortæller gerne om de ting, han har opnået i sit liv. Jonas laver musik, er DJ og er i øvrigt god til spil på computeren. Shane har columbianske rødder og er hotellets eksotiske pige. Hun har som yngre haft hovedrollen i TV-serien Shanne og veninderne, som blev sendt på DR Ramasjang. Man skal ikke lade sig narre af Lenny, der med sine tatoveringer hurtigt kan ligne en hård og bad boy-agtig type. Han er nemlig den charmerende drengerøv, der blandt andet går i kirke for at finde ro. Og så reddede han, sammen med en ven, tidligere i år en mands liv. Simone er den omsorgsfulde, ansvarlige og søde pige, der med sit smil og sin selvsikre udstråling ved, hvad hun vil. Hun arbejder blandt andet som vikar på et center for demente, som bartender, og model, og sidste år kom hun blandt de sidste 30 i Miss Danmark.

21-årige Boris Laursen er netop hjemvendt fra optagelserne af Paradise Hotel i Mexico.

Da kameraerne rullede var Fie Laursens storebror ustraffet, men det er ikke sikkert, han stadig er det, når programmet bliver sendt til foråret.

Se billederne! Fie Laursen overrasker med VILD hårfarve
Se billederne! Fie Laursen overrasker med VILD hårfarve

Boris skal nemlig i retten i Hillerød senere denne uge, hvor han er tiltalt for spritkørsel.

Det skriver Se & Hør.

Fie Laursen om Reality Awards: Jeg fortæller sandheden, hvis jeg vinder
Fie Laursen om Reality Awards: Jeg fortæller sandheden, hvis jeg vinder

Ugebladet har også fået en kommentar fra reality-deltageren, som har udtalt sig meget kort - og kækt.

'Det bliver en fest, jeg glæder mig til at se jer alle', er de eneste ord han vil kommentere med, skriver Se & Hør.

Ligesom lillesøsteren Fie, er Boris også meget populær på de sociale medier, hvor han på Instagram bliver fulgt af ikke færre end 784.000 mennesker.

Her er Paradise-Carolines mening om Fie Laursens bror
Her er Paradise-Carolines mening om Fie Laursens bror

Fie Laursens bror er med i 'Paradise': - Det er hårdt. Jeg vil hjem
Fie Laursens bror er med i 'Paradise': - Det er hårdt. Jeg vil hjem

LÆS OGSÅ: Se billedet! Fie Laursen i fræk udfordring: Smider ALT tøjet

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

For 28 måneder siden faldt...
bt.dk
Indbyggere kæmpede med kræft og...
bt.dk
Kæresten bedrog OL-stjerne for...
bt.dk
Lars Seier forlader kriseramt burgerkæde
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx