Af Joy Fryd Larsen - 06/09-17 12:15

Har været sammen i 11 år: Konen havde GENIALT modsvar, da superstjerne ville gå fra hendeHar været sammen i 11 år: Konen havde GENIALT modsvar, da superstjerne ville gå fra hende

Alt har ikke altid været lutter lagkage for stjerneparret John Legend og Chrissy Teigen.

storybild

Han er popstjerne - hun er model og tv-vært. Tilsammen er de et af verdens mest berømte par - men det kunne sagtens have endt helt anderledes.

John Legend og Chrissy Teigen er efterhånden mere kendte for deres romance end for deres respektive erhverv. Gennem flere år har de åbent delt både op- og nedture med deres mange milliner følgere.

Men en historie har omverden aldrig fået - før nu: Tidligt i deres forhold forsøgte John Legend at gå fra Chrissy Teigen. Det afslører sidstnævnte i et interview med magasinet Cosmopolitan.

»Jeg var med ham på turné, og han blev syg. Han var virkelig modløs og udkørt. Og så var han sådan: 'jeg kan ikke været i et forhold lige nu'. Det holdt i én dag. Jeg vidste, at det kom fra et sted, der ikke handlede om, at vi ikke fungerede samme,« fortæller hun.

Og hendes mand har efterfølgende bekræftet historien til The Guardian og fortalt, hvad Chrissy Teigen rent faktisk sagde:

»Jeg var virkelig stresset og havde det bare sådan, at 'jeg ville være lykkeligere, hvis jeg var single lige nu' - og hun var bare sådan 'nej'.«

Et opslag delt af John Legend (@johnlegend) den

Et kort, kontant 'nej', og bruddet var afvist på stedet.

Parret har i dag været sammen i 11 år. De blev gift i 2013 og fik året efter datteren Luna Simone.

Et opslag delt af John Legend (@johnlegend) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Eksperter jubler over Kronprinsessens...
bt.dk
8-årig dreng er blevet fundet
bt.dk
Venstre-minister indrømmer: Jo, vi...
bt.dk
Alle frygter det værste: Nu kommer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx