14/11-17 12:01

Didde er blevet forlovet - og nu skal der ske noget HELT nyt Didde er blevet forlovet - og nu skal der ske noget HELT nyt

Efter Sonny og Didde er blevet forlovet, har de besluttet, at der skal ske noget nyt med boligsituationen.

storybild

Foto: Niels Henrik Dam

Den 21. oktober 2017 blev en lykkens dag for 'Familien fra Bryggen'-stjernen Didde Skjelmose. Her faldt kæresten Sonny Bendiksen nemlig på knæ for hende og spurgte, om hun ville gifte sig med ham. Parret kan derfor nu kalde sig forlovede.

Alligevel bor de to endnu ikke under samme tag, da Diddes hjem er i Vamdrup i Sønderjylland, mens Sonnys hjem er i Nyborg på Fyn. Parret har tidligere snakket om, at de gerne vil flytte sammen, men først skulle findes en løsning, så de begge kunne beholde deres jobs.

Nu har Didde dog gjort noget ved situationen:

»Jeg er flyttet fra min store lejlighed i Vamdrup, da jeg alligevel er så meget hos Sonny i Nyborg, så der er ingen grund til, at så stor en lejlighed så ofte står tom. Nu er vi jo blevet forlovet, og derfor vil vi selvfølgelig også gerne være rigtig meget sammen og bo sammen, så planen er, at vi skal finde stor lejlighed i Nyborg, da Sonnys lejlighed er lidt lille,« fortæller Didde, som dog stadigvæk kommer til at have bopæl i Vamdrup:

LÆS OGSÅ: Lykkelig Didde er blevet forlovet: Det var en kæmpe overraskelse!

»Jeg har lige overtaget en mindre lejlighed i Vamdrup, da jeg vil blive ved med at have en bolig her i byen. Jeg har jo stadigvæk mit arbejde her, som jeg gerne vil beholde, da jeg er rigtig glad for det. Derfor bliver jeg boende i Vamdrup, så jeg har lejligheden her, hvis jeg nu har nogle lange dage på job, eller hvis det er vinter og snestorm eller noget i den dur. Men jeg kommer stadigvæk til at være så meget som muligt i Nyborg, når jeg har fri, så Sonny og jeg kan være sammen,« forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Her er min mening om Diddes kæreste

LÆS OGSÅ: Her er beviset: Geggo og Cengiz ER blevet gift

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Burgerrestaurant får tredje sure...
bt.dk
Karin i chok over brutalt overfald på...
bt.dk
Ups! Chelsea-træners telefon ringer...
bt.dk
Nu bekræfter han: Hitsanger er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx