Af - 03/10-16 17:20

Fie Laursen: Disse fyre tænder jeg påFie Laursen: Disse fyre tænder jeg på

I et nyt blogindlæg svarer Fie Laursen på mange af de spørgsmål, som hendes læsere er nysgerrige på. Blandt andet løfter hun sløret for, at hun nok aldrig finder den eneste ene.

For nogle uger siden fulgte metroxpress Fie Laursen en hel dag. Se hvilken video, der kom ud af det. Længere nede i artiklen kan du se anden del af Fie Laursens dag. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Hun har grædt for åben skærm og lagt sine sexbilleder til skue. Den unge blogger Fie Laursen er ærlig og åben om det meste. Og det beviser hun også i sit nyeste blogindlæg.

Her svarer Fie Laursen på nogle af de spørgsmål, som hendes læsere angiveligt har stillet. Et af spørgsmålene handler om, hvilken type fyre kendisbloggeren tænder på:

FUCKBOYS! I’m sorry, can’t help it.. Finder nok aldrig prinsen!
Sådan svarer Fie Laursen i sit seneste blogindlæg.

Like MX Kendte på Facebook og bliv opdateret med artikler om de kendte.

Hun løfter dog også sløret for, at hun ikke har noget imod lidt ældre fyre. I blogindlægget skriver Fie Laursen nemlig, at den ældste, hun har været sammen med, var 35 år, og det er åbenbart en alder, som Fie Laursen ikke har noget imod.

- Jeg kan sgu’ godt lide 30+årige, konkluderer hun, og påpeger, at de bare ikke må være på alder med hendes far.

Fie Laursen: Min eks truer mig
Fie Laursen: Min eks truer mig

Du kan dog være heldig at score Fie Laursen uden at nævne hverken din alder eller afsløre, at du ikke er en fuckboy. Bloggeren indrømmer nemlig, at hun har været sammen med et par stykker, som hun slet ikke kendte.

Men finder hun ud af, at fyren slet ikke er noget for hende, lyder det ikke som om, at Fie Laursen er typen, der tøver med at handle.

- (Spørgsmål, red.) Knust en fyrs hjerte? (Svar, red.) Ja, jeg kan være ret kold og har knust en eller to. Life moves on! Skriver bloggeren i det seneste indlæg.

Sådan ser Fie Laursen ud i dag

Fie Laursen deler billeder efter sex: 'Derfor gør jeg det'
Fie Laursen deler billeder efter sex: 'Derfor gør jeg det'

Hvis du er en fuckboy i trediverne, har du altså de bedste muligheder for at score Fie Laursen, og måske lykkes det dig endda at få hende i kanen på første date. Det er nemlig ikke noget, Fie Laursen er afvisende overfor:

Altså, jeg har aldrig haft sex på første date, men det er ikke fordi, jeg begrænser det, jeg har bare ikke haft den kemi på en date med en person, at jeg ønskede at hive ham med hjem. Men jeg har ikke rigtig et princip, det er vel, hvad man føler for.
Sådan skriver Fie Laursen i sit seneste blogindlæg.

YouTube-stjerner giver råd: Det her skal du ALDRIG gøre på nettet
YouTube-stjerner giver råd: Det her skal du ALDRIG gøre på nettet

Har du andre spørgsmål til Fie Laursen, som du ønsker svar på, skriver hun på bloggen, at du kan skrive dem i kommentarfeltet til indlægget, og så hiver hun muligvis spørgsmålet med i sin næste Q&A.

Fie Laursen, dengang hun havde lyst hår.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen om sin første gang: 'Jeg havde ikke den bedste oplevelse'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx