Af - 25/01-17 14:40

Blogger-babe griller Nikita og veninderne: Jeg er ikke imponeretBlogger-babe griller Nikita og veninderne: Jeg er ikke imponeret

"Lad være med at kalde det feminisme... det er pinligt og tydeligvis bare en dårlig undskyldning for at smide tøjet."

Bildstrecke im Grossformat »

Jeg er knap så imponeret. Smid tøjet, vis røv og patter, hvis I har lyst og fordi det tænder noget i jer, men lad være med at kalde det feminisme. Det er pinligt og tydeligvis bare en dårlig undskyldning for at smide tøjet.

I et nyt blogindlæg er den kendte model og blogger Sarah Louise Christiansen gået i kødet på den nøgne feministtrio bestående af realitystjernen Nikita Klæstrup, danseren Louise M. Kjølsen og fotografen Katja Krarup Andersen.

De tre kvinder har på det seneste gjort sig bemærket for især deres frække fotoserier, der har til formål at generobre kvinders ret til egne kroppe. Et feministisk budskab, som Sarah Louise Christiansen ikke hopper på:

Den ene kan noget med røven og den anden kan noget med patterne og den tredjes talent har jeg endnu ikke gennemskuet, men folk synes åbenbart, at de er meget imponerende, og de høster en masse respekt ved at kalde deres offentlige nøgne udskejelser for feminisme.

Sarah Louise Christiansen deler holdning med journalisten Mette Fugl, der i starten af januar skrev et debatindlæg til Politien med titlen 'Vis bare bryster, men lad være med at kalde det feminisme', hvor hun blandt andet skrev, at der var tale om:

Tre unge, veluddannede kvinder med havfruehår og hvepsetalje [der] er leveringsdygtige i fraser med strejf af påtaget intellekt, der skal tjene som alibi for let gang på den røde løber og retten til at være subjekter.

To dage senere tog Nikita Klæstrup, Louise M. Kjølsen og Katja Krarup Andersen til genmægle, hvor de måtte konstatere, at:

Selvfølgelig er du ikke enig i min feminisme eller min praksis. Du kigger på mig og mit squad med dine Feminisme 2.0-briller. Jeg lever i en Feminisme 4.0-verden, jeg udlever min feminisme på en anden måde, end du gør, fordi min kontekst er anderledes. Feminismen har udviklet sig, fordi verden har udviklet sig.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flere KFC-restauranter lukket af...
bt.dk
United-fans er sure trods sejr: HAN...
bt.dk
To savnes efter laviner i Alperne...
bt.dk
Bombe i Venstre: Løkke vil fyre Søren...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx