Af - 02/06-16 11:13

Husker du Vengaboys? Sådan ser de ud i dagHusker du Vengaboys? Sådan ser de ud i dag

Den hollandske dansegruppe opstod i de sene halvfemsere, blev verdenskendte, og opløstes i de tidlige 00'ere. I dag er de i fuld gang igen, og de har ikke ændret sig det mindste.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvis du var ung og festlig i halvfemserne, har du med garanti skrålet med på hits som ‘Boom Boom Boom Boom’ og ‘We’re Going to Ibiza’. Men kan du huske hvem der stod bag, og kender du til gruppens skæbne?

Se videoen: Aarhus-musikere står bag verdens første undervandskoncert
Se videoen: Aarhus-musikere står bag verdens første undervandskoncert

Den elektroniske danse-musik blev leveret af producerne Danski og Delmundo, de to kvindelige sangere Kim og Denise, samt de to mandlige sangere Robin og Roy, der tilsammen udgjorde den hollandske gruppe The Vengaboys.

Justin Bieber sagsøges for sang-tyveri: Bedøm selv
Justin Bieber sagsøges for sang-tyveri: Bedøm selv

Vengaboys opstod i 1996, og to år efter kom ‘We Like To Party’, der hurtigt blev fast inventar til sodavandsfester verden over.


I starten af 00’erne vandt gruppen prisen for årets bedst sælgende danse-gruppe, og blev kort tid efter opløst - indtil de i 2006 vendte tilbage til scenen.

Musik og hovedregning kan dulme dine smerter
Musik og hovedregning kan dulme dine smerter

Man skulle tro at Vengaboys i dag var på pension, og nød godt af deres indtjening fra 25 millioner solgte plader. Men rent faktisk er de igen på tour, og har fuld fart over feltet. De har heller ikke skiftet deres elektronisk musik ud med klassisk musik - og selvom de burde være gamle og grå, ligner gruppen PRÆCIS sig selv, tyve år efter.

Been around the world @lisajstansfield

A photo posted by @vengaboys on


Selvom de hollandske stjerner er i fyrrene, kan man ikke benægte at de holder sig utrolig godt!


TV: Embrace-pigerne klar med single - og den sparker røv
TV: Embrace-pigerne klar med single - og den sparker røv

Vengaboys holder sig godt, men de er ikke unge længere. Hvis man skulle få lyst til et nostalgisk tilbageblik kan man besøge New York - der har de nemlig deres helt egen museum. Det skriver Mirror.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx