Af - 02/12-13 15:57; Opdateret: 02/12-13 16:10

Rap-legende skriver sang til afdøde Paul WalkerRap-legende skriver sang til afdøde Paul Walker

Wu Tang Clan's frontmand, RZA, har skrevet en sang søndag aften, for at ære Paul walker, der døde i en bilulykke lørdag

storybild

RZA har lavet demo-sang til ære for Paul Walker, der døde lørdag (Billede: Polfoto)

'Destiny Bends', er titlen på en hyldestsang til afdøde Paul Walker, der kørte i døden i en Porche med sin ven i lørdags. Det skriver RZA på sin Soundcloud-profil.

- Denne sang blev skrevet i går aftes, efter jeg hørte de tragiske nyheder om tabet af en god mand, der hedder Paul Walker. Jeg mødte Paul til optagelserne på filmen 'Brick Mansion', hvor vi snakkede, grinede og udvekslede idéer om livet, og det at være far.

LÆS OGSÅ: Paul Walker 1973-2013: Et (film)liv i billeder

RZA skriver på sin Soundcloud-profil om den lynhurtigt indspillede demo, der skal ære den 40-årige skuespiller, der ifølge RZA's brev var et værdsat bekendtskab, som også skulle udbygges i fremtiden. Han skriver blandt andet, at alle fysiske ting forsvinder, og at musik, kunst og film lever længere end dem, der skabte det:

- Tiden er den dyreste gave. Jeg dedikerede min tid, til at skrive denne sang med mine to sønner og min nye ven Will Wells, der var venlig at synge den. Vi dedikerer den til Paul Walker. En god mand. Vi havde planer om at arbejde med ham i fremtiden, for det virkede skæbnebestemt, fortæller han om sit forhold til Paul Walker.

- 'Destiny Bends', skriver han om den uhyggelige drejning Walkers liv tog i lørdags hvor han døde, der også har inspireret til sangtitlen.

LÆS OGSÅ: Film-boss græder over dødsfald: Paul var familie

Du kan høre sangen via linket herunder:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Motorvej blev lukket i flere timer:...
bt.dk
En succesfuld københavnsk...
bt.dk
Hustruen tvang ham til at satse alt...
bt.dk
Patrick Nielsen fik pludselig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx