Af Fie West Madsen - 28/01-18 17:11

'Forsidefrue' er blevet skilt: 'Jeg tror bare ikke, vi fungerede som ægtepar''Forsidefrue' er blevet skilt: 'Jeg tror bare ikke, vi fungerede som ægtepar'

Jackie Navarro, der er kendt fra TV 3-programmet 'Forsidefruer', er blevet skilt.

storybild

Jackie Navarro (2. th.) er blevet skilt. (Billede: TV3)

Det skriver Realityportalen.

Mediet mødte realitystjernen på den røde løber til TV-prisen, der løb af stablen lørdag aften. Her fortalte hun åbenhjertet om sin nylige skilsmisse fra Niels Borger Rasmussen, som hun blev gift med i 2010.

»Jeg tror bare ikke, at vi fungerede som ægtepar. Vi fungerer rigtig godt som venner, og nu har jeg ham som en ven, og det er vigtigt for mig. Det er min beslutning, og beslutningen er taget,« sagde hun til Realityportalen.

Jackie Navarro og Niels Borger Rasussen blev gift i 2010. (Billede: Martin Sylvest Andersen)

Jackie Navarro kunne samtidig fortælle, at skilsmissen er sket for nylig, og at de to stadig er venner. De to havde oprindeligt kendt hinanden længe, før de i 2010 giftede sig.

»Niels har jeg kendt i mange år før, for vi har mange fælles venner. Han siger, at jeg i mine branderter har lagt an på ham, men det kan jeg ikke huske, at jeg har. Så var der en dag, hvor jeg satte mig på hans skød. Og så var vi faktisk kærester efter den dag, hvor jeg kom tilbage fra USA,« har Jackie Navarro tidligere sagt til Realityportalen.

Jackie Navarro og Niels Borger Rasmussen var gift i syv og et halvt år og har sammen børnene Theodor på syv år, Victor på fire år og Cherie på to år.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk kendis har tabt sig 25 kilo:...
bt.dk
Se billedet: Mand købte fotografi på...
bt.dk
Anna og Nicolai kan ikke få armene...
bt.dk
Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx