11/05-18 18:41

'Paradise'-Lenny som Playboy: Jeg forstår ikke, pigerne turde vælge mig'Paradise'-Lenny som Playboy: Jeg forstår ikke, pigerne turde vælge mig

Det kan undre Lenny meget, at pigerne i aftes valgte ham som Playboy på hotellet.

storybild

FOTO: Janus Nielsen

I gårsdagens afsnit af 'Paradise Hotel', skulle pigerne beslutte, hvem af fyrene der var en hotellets største Playboy. Mens pigerne bestemte sig på værelset, snakkede drengene om, hvorvidt det var en god eller dårlig titel. De var meget uenige, og særligt Lenny mente, at det bestemt ikke måtte være en god ting.

SE BILLEDERNE: ENDNU et 'Paradise'-hunk har fundet kærligheden

Pigerne overvejede flere fyre til titlen, men i sidste ende faldt valget på Lenny. Selvom Lenny havde frygtet det, endte han alligevel med at blive glad for at blive udnævnt, idet det var første gang i hans 'Paradise'-historie, at han løb med en titel. Det ændrer dog ikke på, at han ikke anser sig selv som en Playboy:

LÆS OGSÅ: Tine ude af 'Paradise': Jeg håber, Nadja vinder det hele

»Personligt ser jeg ikke mig selv som en Playboy, men jeg kan godt være flirtende, og jeg fylder meget. I min optik er en Playboy det, vi i nutiden kalder “fuckboy”, og jeg er 100 procent ikke en fuckboy. Mit bedste bud ville snarere være Tobias, da han kan få de damer, han vil«, fortæller Lenny og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Elina åbner op om forholdet til Bro

»Jeg var meget i tvivl om, hvorvidt titlen som hotellets Playboy var noget negativt. Men på 'Paradise Hotel' er det altid godt at få en titel, for så kan man som regel selv få indflydelse på sin egen skæbne. Jeg forstår dog ikke, at pigerne turde at vælge mig, når ingen af dem rigtig vidste, hvor de havde mig.«

Se næste afsnit af 'Paradise Hotel' tirsdag klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Ung mor efter besøg hos numerolog: Sådan går det med mit navneskift

LÆS OGSÅ: BREAKING: Nadia Shila erklærer sig skyldig i bedrageri

LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin

Følg med på Realityportalens Facebookside og deres Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bag kulisserne: Flere partifæller...
bt.dk
TV 2-vært efter Yahya-stunt på live...
bt.dk
44 ruter ramt efter busselskabs konkurs
bt.dk
Tragedie: Ung mand død i ulykke på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx