Af - 06/11-16 15:35

Ekspert: Derfor kan Prins Harry sagtens gifte sig med en amerikansk skuespillerEkspert: Derfor kan Prins Harry sagtens gifte sig med en amerikansk skuespiller

Hvis prins Harry skulle vælge at fri til sin nye amerikanske skuespiller-kæreste Meghan Markle, skal han ikke frygte modstand fra sin familie, vurderer kongehus-ekspert Lars Hovbakke.

Bildstrecke im Grossformat »

Engang skulle man have tykt blåt blod i årerne for at blive gift ind i en kongelig familie. Sådan er det ikke længere, og derfor skal Storbritanniens prins Harry heller ikke frygte modstand fra sin familie, hvis han en dag frier til sin nye amerikanske skuespiller-kæreste Meghan Markle.

Prins Harrys nye pige får Pornhub til at eksplodere
Prins Harrys nye pige får Pornhub til at eksplodere

- Tingene har ændret sig, siden prins Charles blev gift med prinsesse Diana. Charles ville helst giftes med en anden, men man valgte Diana, da hun var adelig, og det viste sig jo at være en fejl (De blev skilt i 1996, red.), fortæller kongehus-ekspert og historiker Lars Hovbakke.

- Siden sagen med Charles og Diana har det engelske kongehus været meget åbne overfor, at den nye generation kan være kærester og giftes med, hvem de vil. Man vil ikke beskyldes for at være for konservativ, og derfor så vi også at prins William blev gift med hertuginde Kate, som jo var en helt almindelig britisk pige.

Tendensen med blanding af blåt og almindeligt rødt blod har de sidste mange år spredt sig rundt i de royale familier. Danmarks Frederik er gift med australske Mary, Sveriges Carl Phillip er gift med den tidligere ’Paradise Hotel’-deltager Sofia og så videre.

Britiske medier: Prins Harry dater denne kendte skuespiller
Britiske medier: Prins Harry dater denne kendte skuespiller

- Medmindre Harrys nye kæreste var pornoskuespiller så vil de nok acceptere det meste. Flere familier har holdt på, at man skulle giftes med en fra udlandet. For eksempel kunne Kronprins Frederik ikke blive gift med popstjernen Maria Montell, som han var sammen på et tidspunkt. Men eftersom udvalget af adelige langsomt skrumper ind, så må man i højere grad acceptere de unges valg.

Vildt rygte: Prins Harry dater ukendt dansk prinsesse
Vildt rygte: Prins Harry dater ukendt dansk prinsesse

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Vildt Ronaldo-show og NI mål: Real...
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
LIGE NU: Politiet massivt til stede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx