Af - 31/03-14 15:47

Line Baun slår tilbage: Jeg har ikke læderhudLine Baun slår tilbage: Jeg har ikke læderhud

Line Baun Danielsen forsøger at lukke munden på den kritik, der har været af hendes ydre.

storybild

Line Baun Danielsens afblegede hår er blandt de ting, som nogle danskere tilsyneladende har et problem med. (Billede: Polfoto/arkiv)

Den kendte tv-vært, Line Baun Danielsen, tager nu til genmæle, efter Ditte Okman i sin klumme på Ekstra Bladet berettede om en tråd på Facebook, hvor en af Okmans venner havde skrevet:

- Line Baun Danielsen - hun raser igennem menopause og midlife crisis for åben skærm. Hvad sker der for det overdrevet blonderet hår, heftig selvbruner og nu her til aften guld hockey jakke??!! Det er fandeme mærkeligt at se på.'

Verdenskendt tv-vært forarger med tweet om døde passagerer
Verdenskendt tv-vært forarger med tweet om døde passagerer

Det fik flere til at lange ud efter Line Baun Danielsen i kommentarfelterne.

- Den er helt gal med nogle kvinder og erkendelse af alder. Hun er ved at udvikle sig til en 'goldie but oldie' fra Gentofte, som har alt for overdrevet læderhud af solarium og alt fra hårelastik til sko i guld, lød det blandt andet ifølge Ekstra Bladet.

TV-vært siger op for åben skærm
TV-vært siger op for åben skærm

Kom ind i kampen
Det gider Line Baun Danielsen ikke at finde sig i, og på Facebook tager hun nu til genmæle.

- Min onkel havde set en artikel i EB fredag - hvor jeg øjensynligt fik en sviner. For mit udseende. Ditte Okman, som er ophavskvinde til artiklen, er sådan set helt fair - på sin skrappe og dejligt ironiske facon. Blot for at korrigere de 'søde kvinder'", der deltog i debatten på Dittes facebook: Jeg bruger hverken selvbruner eller solarium (kun en sjælden gang op til skiferie). Jeg ejer ikke læderhud - men har en 52-årig kvindes gennemsnitlige hud, skriver hun og håber derfor på at lukke munden på de mange kritikere, der åbenbart har et problem med hendes udseende.

Legendarisk tv-vært i tårevædet afsked
Legendarisk tv-vært i tårevædet afsked

- Mit lyse, korte hår har været til debat i snart et år. Jeg elsker det selv efter at ha været kommunefarvet i en menneskealder - og tænk at kunne skabe debat på noget så ligegyldigt. Folk må sådan set tænke, hvad de vil om mig. Men kom ind i kampen og skriv pænt om hinanden.. Det er sgu lidt rarere, lyder opfordringen fra Line Baun Danielsen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx