Af - 17/11-16 22:24; Opdateret: 18/11-16 10:32

Amalie kysser med Jonatan SpangAmalie kysser med Jonatan Spang

Hele femten kys blev det til. Men Jonathans Spang er ikke den eneste, som Amalie Szigethy har kysset på. Samme dag møssede hun også med radiovært, Huxi Bach.

Bildstrecke im Grossformat »
Når man skal kysse på film, kan man ikke regne med, at det bliver en engangsforestilling. Amalie Szigethy har udtalt til TV 2, at hun og Jonathan Spang nok endte med at kysse 15 gange, før optagelsen sad i skabet. Jonathans Spang har selv skrevet serien, og han spiller også hovedrollen i den. Gad vide om han altid har gået med en drøm om at kysse med Amalie og derfor har skrevet kysset med ind i manuskriptet? Han har i hvert fald været single et stykke tid, men det er dog ikke første gang, han spidser læberne mod en kendis's mund. Klik videre for at se, hvilken kendis han tidligere har kysset med. På billedet ses Jonathans Spang på den røde løber med kollegaen Trine Pallesen. De to blev første gang spottet sammen på Roskilde Festivalen for nogle år siden, men de er ikke sammen længere. I dag er Johanne flyttet i hus med en anden. Som en del af serien har hun nemlig også skulle kysse på ham. I hvert fald endte hendes eks med at blive både berømt og berygtet for hele den voldssag, som de to var igennem. Klik videre for at se, hvem vi mener. Peter Birch vandt Paradise Hotel - den sæson, hvor Amalie medvirkede. Allerede på hotellet kærestede han rundt med Amalie, og da de kom til Danmark, fandt parret sammen. De to realitydeltagere indledte et turbulent forhold efter Paradise Hotel, men i 2013, tre år senere, stoppede de våde kys, og kendisserne gik fra hinanden. Amalie har fået mange kys fra Peter - og nu er Jonathans Spang også på hendes kysseliste... Hvis hun altså har sådan en. Møs Amalie blev kendt som 'Paradise-Amalie'. Hun blev nemlig kendt i reality-programmet Paradise Hotel, som hun medvirkede i i 2010. Siden hendes debut har hun deltaget i en række andre reality-programmer blandt andet 'Fangerne på fortet', 'Til middag hos', 'Divaer i junglen', 'Luksusfælden' og senest 'Amalies baby'. Hendes borgerlige navn er Amalie Josephine Kejser Szigethy. Amalie og den voksende mave. Amalie Szigethy fik kejsersnit 21. Juli på Hillerød Sygehus. - Dt er uden tvivl den bedste og største dag i mit liv, skriver hun i sit nyeste blogindlæg. Vægten sagde 105 kilo, inden Amalie skulle føde. Efter 17 dage havde hun allerede tabt sig 27 kilo. Amalie har i flere sammenhænge udtalt, at hun nu ikke bryder sig om at gå ud, efter hun er blevet mor.

Klik dig gennem galleriet og bliv klogere på Amalie Szigethy.

Amalie Szigethy har før delt kys ud til de kendte. Hendes berygtede eks, Peter Birch er en af dem, og faren til hendes barn, rigmanden Mikkel Skelskov har hun også delt mundvand med.

Men nu kan hun skrive endnu en kendis på sin "kysseliste". Nemlig Jonatans Spang. Det skriver TV 2.

Amalie Szigethy medvirker i det kommende afsnit af hans tv-serie 'Lillemand', og her skulle hun kysse med den kendte komiker.

Amalie: Jeg skulle aldrig have sagt ja til 'Amalies Baby'
Amalie: Jeg skulle aldrig have sagt ja til 'Amalies Baby'

Det var rigtig sjovt at være med. Men også lidt grænseoverskridende, for det skal jo ligne, at vi er til Zulu Awards. Men i virkeligheden foregik det jo på et diskotek klokken ti om morgenen. Og det er altså lidt vildt at kysse en mand, du ikke kender, ti minutter efter du er stået op.
Det fortæller Amalie Szigethy til TV 2 og tilføjer:

- Han kysser da meget godt.

Like MX Kendte på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om de kendte og det kulørte.

Selvom seerne blot får ét kys at se i tv-serien, fortæller den tidligere realitystjerne, at hun og Jonathan måtte kysse omkring 15 gange, før kysseriet sad i kassen.

Men Jonathans Spang var ikke den ene kendis, som Amalie Szigethy satte tænderne i i forbindelse med sin medvirken i tv-serien. Også radioværten og komikeren Huxi Bach har smagt på den blonde, nybagte mor.

Seerne må dog vente med at få en forklaring på, hvorfor de to komikere skulle kysse med Amalie Szigethy, til 'Lillemand' løber over skærmen

Amalie søger sæddonor: Så mange børn vil hun have inden brystoperation
Amalie søger sæddonor: Så mange børn vil hun have inden brystoperation

Dengang optagelserne blev lavet, var Amalie seks måneder henne, så det er altså en rundkindet Amalie Szigethy, vi får at se på skærmen. Men kendissen håber dog på, at hun også kommer på skærmen nu, efter hun er blevet mor.

Den tidligere realitydeltager vil nemlig gerne være skuespiller.

- Det er jo en drøm at komme lidt væk fra reality. Det har altid været meningen, at jeg gerne ville spille nogle roller. Det er min store passion, fortæller Amalie Szigethy til TV 2.

Amalie før hun blev mor.


LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor fik jeg barn med Mikkel - i stedet for Peter Birch

LÆS OGSÅ: Desperat Amalie: Jeg har ikke fået tissemand i over otte måneder

LÆS OGSÅ: Amalie har lavet et vildt vægttab siden fødslen

LÆS OGSÅ: Ulven Peter: Jeg forstår ikke, hvorfor Amalie fik barn med Mikkel

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LIGE NU: 11 timer inde i ekstremt...
bt.dk
Jens Gaardbo: Mit postnummer får folk...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Anders Fogh med hård udmelding: Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx