Af - 06/04-16 14:51

Score-coach: Sådan får Nicklas Bendtner succes på TinderScore-coach: Sådan får Nicklas Bendtner succes på Tinder

Fri fugl: Først blev han droppet af den nye landstræner, så blev han fyret i sin tyske klub, og nu vil Julie Zangenberg ikke være kærester længere. Nicklas Bendtner får masser af tid til Tinder resten af foråret.

Bildstrecke im Grossformat »

Efter flere års kamp er det endelig lykkedes Nicklas Bendtner at blive en fri mand. Fri for landsholdsforpligtigelser, fri for at møde op til træning, og som det blev annonceret i går: Fri for at holde i hånd med Julie Zangenberg, der ikke længere gider være kærester med ham.

Kendisser slår op: Nikita og Oliver holdt i to måneder
Kendisser slår op: Nikita og Oliver holdt i to måneder

Eftersom den 28-årige fodboldspiller ikke har udsigt til mere spille- eller kærestetid resten af foråret, har han masser af tid til at hænge ud med vennerne og ikke mindst få swipet løs på Tinder.

Metroxpress har spurgt scorecoach Jens W. Pedersen, hvad Nicklas Bendtner bør fokusere på i sin Tinder-profil.

- Det er jo lidt specielt, for han er kendt, så han skal nok få en masse matches uanset hvad, griner Jens W. Pedersen.

Julie Zangenberg går fra Nicklas Bendtner: Agent bekræfter brud
Julie Zangenberg går fra Nicklas Bendtner: Agent bekræfter brud

- Men hvis jeg var ham, ville jeg gå efter de mere følsomme sider af sig selv. Fodbold er jo en macho-sport, og han er kendt for at være lidt af en enfant terrible, så han bør fokusere på nogle af de andre sider på sin profil. Han er jo kendt for at spille i lyserøde fodboldstøvler. Dem kunne han jo vise frem for at vise en feminin side. Og så bør han smile på sit profilbillede og vise lidt af hele kroppen. Man bliver ofte snydt, når man matcher på Tinder, og så møder personen bagefter i virkeligheden.

Olsen om Bendtner: - Nu er det op til ham selv
Olsen om Bendtner: - Nu er det op til ham selv

Ifølge Nicklas Bendtner og Julie Zangenbergs fælles pr-agent Elisa Lykke er det et par uger siden, at Nicklas Bendtner blev en fri mand. Julie Zangenberg skriver på Twitter, at det var en fælles beslutning, og at hun ønsker Nicklas Bendtner alt det bedste.

Metroxpress' bud på Nicklas Bendtners nye Tinder-profil:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx