Af - 02/03-14 10:33

Mens vi venter på Helles: Denne Obama-selfie må vi GERNE seMens vi venter på Helles: Denne Obama-selfie må vi GERNE se

Amerikansk tv-personlighed er knap så hemmelighedsfuld som Helle Thorning, og har lagt en selfie af Obama, en kendt astrofysiker og ham selv på Instagram.

storybild

En præsidentiel selfie. (Billede: thescienceguy på Instagram)

Den danske statsminister Helle Thorning-Schmidt har ikke vist den selfie, hun sidste år fik taget sammen med blandt andet USA's præsident Barack Obama, til omverdenen.

Helle om 'selfie'-øjeblik: Dét snakkede jeg med Obama  om
Helle om 'selfie'-øjeblik: Dét snakkede jeg med Obama om

Heller ikke på trods af, at den tredje person på fotografiet, den britiske premierminister David Cameron, har opfordret hende til at sælge billedet til fordel for velgørenhed.

Kom nu Thorning: Selfie kan give kassen til fattige børn
Kom nu Thorning: Selfie kan give kassen til fattige børn

Det er imidlertid ikke alle, der er lige så nærige med at fremvise deres Obama-selfies. Den amerikanske tv-personlighed og videnskabsformidler William Nye - bedre kendt som 'Bill Nye the Science Guy' offentliggjorde således i går dette på sin Instagram-profil:

Det er Bill Nye til venstre og den kendte amerikanske astrofysiker Neil deGrasse Tyson til højre.

Ifølge BuzzFeed blev billedet taget i forbindelse med en filmfestival i Det Hvide Hus i fredags. Festivalen var den første nogensinde af sin slags, hvor unge amerikanske elever og studerende kunne bidrage.

Bedårende bedstemor tager begrebet 'selfie' til helt nye højder
Bedårende bedstemor tager begrebet 'selfie' til helt nye højder

Mere end 3.000 film blev sendt ind, og 16 udvalgt til forevisning i Det Hvide Hus. Deltagerne var i alle aldre lige fra børnehaveklassen og op til, hvad der svarer til de danske ungdomsuddannelser.

- I min officielle rolle som præsident, lad mig sige, at disse film er fantastiske, sagde Barack Obama ifølge Det Hvide Hus' officielle hjemmeside til de unge filmskabere.

William Nye er i USA kendt som vært på tv-showet 'Bill Nye the Science Guy', der handler om at lære unge om naturvidenskab og kan sammenlignes med DR's videnskabsprogram 'Store Nørd'.

LÆS OGSÅ: Se hvem der gør sine selfies mere sexede

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx