Af Den Lyserøde Elefant - 08/03-16 09:41

Den Lyserøde Elefant: Kæmp kampen hele året, so!Den Lyserøde Elefant: Kæmp kampen hele året, so!

KLUMME: Så blev det Kvindernes Internationale Kampdag, og alle landets kællinger er klar til at gå om bord i citronmånen, og bitche over hvor nederen mænd er, mens de finder på undskyldninger for deres personlige utilstrækkeligheder.

storybild

Den Lyserøde Elefant

Jeg vil nu fortælle jer, hvorfor dette kvindernes kampdag giver mig længere slaskepatter end en rødstrømpe, der har futtet hele sin bh-samling af. Og RO PÅ, buskekusse – de seje kællinger der kæmpede vores sag i tidernes morgen, fortjener al form for hyldest, mens den internationale kamp for kvinderettigheder stadig er ekstremt vigtig. DET ER DEN BARE IKKE I FUCKING PØLSE-DANMARK!

Hvis jeg skal høre én til frikadelle-dansker beklage sig over ikke at kunne mase kontorrøven ned i et mini-skirt uden at få ‘pik-øjne’, så kronrager jeg kraftedeme mig selv! Vi kællinger er fandeme for fede til at gøre os selv til ofre, og det er på tide at hive yogamåtten ud af fissen, og hæve os over denne dag.

Som den gode Blachman så rigtigt påpeger: »Mændenes kampdag havde været lige så relevant i min optik ... og jeg kan ikke se, hvorfor der ikke er en« . Dagen i sig selv har en modvirkende effekt, idet den indikerer, at vi har brug for den ... Helt ærligt, kællinger, det er tid til at smide støttebenene; vi er simpelthen for seje til denne dag.

Udover at være mere forældet end min mormors kussehår er der med de sociale medier, opstået et endnu større problem ved kvindernes kampdag i Danmark; nemlig de såkaldte døgn-feminister.

Jeg får seriøst lyst til at hoppe på det næste fly til Thailand for at få en kønsskifteoperation, når holdningsløse kællinger bruger 364 dage på at slubre soja-latte med deres hesteveninde, men ikke kan hoppe hurtigt nok på feminist-toget denne ene dag om året, udelukkende for at brande sig selv.

Kvindernes kampdag er i dag blevet til klicheernes kampdag, hvor alle identitetsløse hestepiger tror, de er mega Claire Underwood, fordi de har smidt et frastødende Beyoncé-quote op.
Et kvalmende Marilyn Monroe-citat kommer aldrig til at give dig mere i løn, og hvis du endelig vil kæmpe ‘den store kvindekamp’, så kæmp den hele året, SO!


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Officielt: Ny klub præsenterer Zlatan...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Rachel med...
bt.dk
Her er Medinas første ord efter...
bt.dk
Detail-gigant kommer til Danmark:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx