Af Jeppe Pedersen - 03/08-17 10:18

Anders Matthesen deler genialt billede - og svarene er endnu bedre!Anders Matthesen deler genialt billede - og svarene er endnu bedre!

Danmarks ubestridte bedste komiker, Anders 'Anden' Matthesen, har med et billede på Facebook vundet dagens sjoveste indslag.

storybild

Anders Matthesen har annonceret og sælger allerede billetter til sit næsten one-man-show næste år. (Billede: Ida Guldbæk Arentsen)

Anders Matthesen har lagt et billede op af et skilt, der hænger på indgangen til kvindernes omklædningsrum i Fitness DK med teksten:

'Kære kvindelige medlemmer.

Der vil være en mandlig håndværker i kvindeomklædningen i dag d. 31/7 fra. kl. 10 - 13.'

Anders Matthesen har selv kommenteret billedet med teksten:

'Nyt tiltag. Hvad mon der så vanker til de mandlige medlemmer?'

Og det har på under to timer fået over 1.500 likes og 75 morsomme kommentarer.

Flere af mændene påpeger det chauvinistiske i, at det aldrig ville kunne lade sig gøre i Sverige, da de ville have ledt indædt efter en kvindelig håndværker.

Men flere af kvinderne kommenterer, at de vil glæde sig til at se en mandlig håndværker i omklædningsrummet.

Fitness.dk har også selv svaret på Anders Matthesens billede, og svaret på alle de mandlige forespørgelser om, hvorvidt der ikke skal en kvindelig håndværker ind hos mændene og reparere noget?

Til BT fortæller Fitness.dk, at de altid forsøger at finde en kvindelig vvs'er eller håndværker, men at det ikke altid er muligt. Og de er glade for, at nogle synes, det er sjovt.

Anders Matthesens seneste one-man-show 'Shhh!' fra 2016 blev meget anmelderrost. Og komikeren er allerede i gang med at sælge billetter til sit nye show, 'Anden 25', hvor han fejrer sit 25 års jubilæum, der har premiere 25. oktober i 2018.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anders Fogh med hård udmelding: Det...
bt.dk
Historisk ændring: Nu bliver det...
bt.dk
Optimistisk Tom K: Mine forventninger...
bt.dk
36-årig røvede Fakta-butik - uden at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx