Af - 24/11-16 10:39

Roland Møller om ny julekomedie: 'Derfor sagde jeg ja'Roland Møller om ny julekomedie: 'Derfor sagde jeg ja'

Roland Møller slutter et stort internationalt filmår af med en rolle som forbryder i den danske julekomedie ’Undercover’. Det gav ham mulighed for både at møde sit gamle idol og besøge en swingerklub.

Bildstrecke im Grossformat »

- Da jeg hørte Nikolaj Peyk skulle instruere, var jeg på. Han har været mit store idol, siden jeg begyndte at dyrke hiphop i midt 1980’erne.

Skuespiller Roland Møller er fra i morgen aktuel i komedien ’Undercover’, der er skrevet af komiker Casper Christensen og instrueret af Roland Møllers gamle hiphop-idol Nikolaj Peyk fra Østkyst Hustlers.

- Jeg har jo altid rappet, lavet grafitti og danset breakdance. Som jeg altid siger, så blev jeg jo fynsk mester i electric boogie i 1984, haha.

I filmen spiller Roland Møller en forbryder, der skal køres til Svendborg af en politibetjent spillet af komikeren Linda P.

- Jeg havde aldrig mødt hende, før vi satte os ind i bilen for at køre afsted. Hun er super cool, og jeg er efterfølgende blevet fan af hendes standup. Jeg havde hørt, at hun er ekstra svær at få til at grine, så hver gang jeg sagde noget sjovt, kiggede jeg over på hende for at se, om hun smilede. Det lykkedes et par gange, men jeg ved ikke, om hun bare var høflig.

Anmeldelse af Casper C's julekomedie: 'Hvis det var en julegave skulle den byttes'
Anmeldelse af Casper C's julekomedie: 'Hvis det var en julegave skulle den byttes'

Roland Møller er tidligere blevet sat i bås som ham den ’kriminelle skuespiller’. Han havde dog ingen betænkeligheder ved endnu engang at spille forbryderen.

- Han er jo ikke en typisk kriminel, men mere en tøffelhelt. Det er jo en komedie og meget med glimt i øjet.

På turen til Svendborg kommer P og Møller forbi en swingerklub. Det var en speciel oplevelse.

- Det var en ægte swingerklub, og nogle af klubbens medlemmer er med i filmen. Jeg har aldrig været på sådan en før, så jeg fik en rundvisning, og det var...Det var specielt haha.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Loch Ness-lignende dyr skyllet op på...
bt.dk
Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Formodet 'pakkebombe-mand' sprængte...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx